Subwooferul 8W3v3 aduce performanta de inalta calitate intr-un format foarte compact care va va surprinde cu putere si precizie. Se foloseste de aceleasi tehnologii ca si fratii sai cu diametru mai mare, pentru a oferi o excursie liniara a membranei.

 

8W3v3-4 este cel mai bine folosit cu un amplificator cu o putere in jur de 75W - 250W.

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Aceasta tehnica de asamblare, conceputa de JL Audio, asigura o geometrie adecvata a difuzorului asamblat pentru un control mai bun al excursiei si alinierea dinamica a bobinelor vocale.

 

Patentul “Vented Reinforcement Collar” de la JL Audio imbunatateste rigiditatea si stabilitatea conului/bobinei de voce si directioneaza fluxul de aer peste bobina pentru o o performanta termica imbunatatita.

 

Vented Reinforcement Collar Diagram

 

 

Suspensiile de difuzor, bobinele vocale, terminalele și firele de plumb sunt asamblate in prealabil, folosind un proces brevetat, pe un suport compozit pentru o precizie si fiabilitate imbunatatita.

Putere RMS W :250 W

 

Impedanta : 4 Ohm

 

Fs:  35.14 Hz

 

Qes:  0.501

 

Qms:  7.071

 

Qts:  0.467

 

Vas:  0.54 cu ft / 15.29 L

 

Xmax:  0.375 in / 10.0 mm

 

SPL @ 1 W / 1 m:  83.24 dB SPL

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 8W3V3-4, 200mm, 250W RMS

Cod produs: 699440921480
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
La comandă
1.130 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp