Despre noi


                                                   Bun venit în lumea SoundHouse!

       Aici, specialiștii în domeniul car audio și electronice au dezvoltat unul din cele mai mari magazine online din domeniul car audio și home audio de pe piața românească.

Colaborarea noastră cu producători renumiți la nivel global și pasiunea pentru domeniul car audio reprezintă premisa înființării magazinului online SoundHouse, dedicat tuturor celor pasionați de sunet și interesați de sistemul audio din mașinile lor.

Avem sediul în Brașov și, din 2011, contribuim la îmbogățirea ofertei de pe piață, oferind produse electronice de calitate superioară.

Noi știm cât de mult contează calitatea sunetului, acasă sau în mașină. De aceea, îți oferim numai produse de calitate, la prețuri competitive, însoțite de garanție, direct din magazinul nostru online unde varietatea este cuvântul cheie.

La noi vei găsi și electronice precum: accesorii auto, GPS, radio-uri, camere auto, camere sport etc.

Nu ezita să ne contactezi pentru informații sau detalii tehnice! Suntem aici să îți punem la dispoziție experiența de care ai nevoie.

Scurt istoric

    Compania noastră, URSARA SOUND SRL, a luat naștere în anul 2011. În prezent, deținem experiență de 6 ani pe piața de accesorii car audio, atât pentru autovehicule, cât și pentru home audio. Astăzi, știm cât de mult contează experiențele care implică sunet și imagine, atât în trafic, cât și acasă.

Astfel, printr-o combinație unică de infrastructură IT, marketing, publicitate, servicii avansate pentru clienți și prețuri competitive, în anul 2017 am pus bazele magazinului online www.soundhouse.ro. Aici, poți găsi o gamă variată de produse la cel mai bun raport calitate-preț.

Premisele

     În lumea online, totul este mai simplu. Și pentru tine, și pentru noi. Cu toate acestea, un birou principal nu poate să lipsească, motiv pentru care activăm din cadrul sediului nostru din Brașov. Aici, deținem o infrastructură modernă și o echipă de marketing și vânzări, aflată mereu la dispoziția clienților noștri.

Magazinul online SoundHouse permite procesarea comenzilor în timp real, iar plata se poate realiza în siguranță cu cardul de credit. Utilizăm un sistem automatizat de procesare a comenzilor online, motiv pentru care îți putem prelua comanda în siguranță, în orice moment al zilei. În plus, ne vom asigura că livrarea comenzii tale se face întotdeauna la timp.

Produsele SoundHouse

      Compania noastră este distribuitor autorizat al produselor celor mai importanți producători de pe piața audio precum Hertz, Audison, Alphard,AVATAR , JL Audio, Connection, STP si Dynamat.

Navigarea pe site-ul SoundHouse se face simplu datorită interfeței prietenoase a magazinului online, motiv pentru care îți va fi ușor să găsești produsele care te interesează simplu și rapid.

Avantajul navigării pe site-ul nostru este faptul că beneficiezi de suport tehnic din partea consultanților noștri în orice moment al zilei, în timpul programului de lucru.

Cum lucrăm?

Sistemul automatizat online ne permite să menținem prețuri competitive la toate produsele din magazin. De asemenea, datorită unui sistem automatizat în totalitate, avem posibilitatea de a prelua comenzile tale oricând, astfel încât să ai acces la un serviciu de urmărire a comenzii, inclusiv în caz de returnare a produsului.

Pentru a beneficia de consultanță din partea echipei noastre de suport, ne poți contacta în orice zi, între orele 10:00 – 18:00.

*Echipa  SoundHouse Romania 

Mai mult decât un magazin online

      La SoundHouse vei găsi nu doar produsele variate din domeniul car audio, ci și ultimele informații din domeniu atât din România și nu numai. SoundHouse este o resursă informațională, tehnică și de cumpărături creată pentru orice persoană interesată de produse electronice de calitate.

Vrei să afli mai multe despre activitatea noastră?

Intră în legătură cu noi folosind informațiile de pe pagina de Contact!

Contact

Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp