Retur produse


Dacă, din diferite motive, dorești să returnezi un produs, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  1. Citește termenii și condițiile pentru a te asigura că produsul respectiv îndeplinește condițiile de retur

  2. Ia legatura cu noi iar daca produsul indeplineste conditiile de retur, vei fi invitat sa expediezi produsul catre noi. Produsul va fi verificat de specialistii nostri daca indeplineste conditiiile de retur.

  3. Așteaptă să fii contactat de către echipa noastră

  4. În urma primirii unei confirmări de îndeplinire a condițiilor de retur, vei trimite produsul prin curierat fără ramburs la adresa indicată de colegii noștri

  5. După primirea și verificarea produselor vei fi contactat de către agenții noștri pentru returnarea contravalorii produselor achiziționate.

Procedeul de returnare a unui produs pentru stornare:

1. Pentru a putea returna un produs, el trebuie sa se afle in termenul de 14 zile calendaristice de la primire. Daca produsul nu a fost instalat pe masina vi se va rambursa suma integrala mai putin transportul de retur(daca a fost achitat de catre firma noastra). Daca produsul a fost instalat sau prezinta deteriorari, se va retine o suma de bani intre 10% si 30% ce vi se va comunica dupa receptionarea si analizarea produsului. 2. Va rugam sa ne contactati prin e-mail catre tehnic@soundhouse.ro sau apel telefonic 0374490389.

3. Produsul trebuie ambalat corespunzator cu toate accesoriile si eventualele produse primite cadou.

4. Dupa ce vom receptiona coletul in termen de 2 zile lucratoare, vi se va comunica rezultatul verificarii.

5. In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului, se returneaza in cont suma datorata sau daca doriti, puteti opta pentru un alt produs.

Contact: tehnic@soundhouse.ro0374490389

 

Termeni și condiții de retur

Returul produselor achiziționate din magazinul SoundHouse.ro poate fi acceptat în cazul în care termenii și condițiile sunt respectate, conform prevederilor O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor și privind modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele comandate online pot fi returnate fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile, înainte de expirarea perioadei de retragere. Inainte de a expedia produsele retur, clientul trebuie sa completeze formularul de retur, in baza caruia procesul va fi inregistrat.

SoundHouse.ro își rezervă dreptul de a accepta sau nu produsele achiziționate de către persoane fizice. În cazul persoanelor juridice, nu se acceptă returul produselor achiziționate.

Nu pot fi returnate produsele ce au fost aduse pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse cu statusul de "La comanda" si care nu se afla in stocul uzual SoundHouse Romania, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, sau plata integrala, in termenii agreati de parti.

În cazul returului, cheltuielile de curierat sunt suportate de către consumator și nu de către vânzător. Pentru protecția produselor, se recomandă păstrarea ambalajului.

În cazul în care manipularea și transportul conduc la diminuarea valorii produselor, consumatorul este responsabil, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Contravaloarea produsului poate fi rambursată în termen de maxim 14 zile de la data aducerii la cunoștință despre retur. SoundHouse.ro își rezervă dreptul de a amâna rambursarea până la primirea dovezii conform căreia produsul a fost expediat

 

De reținut

Consumatorii sunt rugați să verifice produsele înainte de retur. În cazul în care acestea prezintă urme de uzură, zgârieturi, șocuri, accesorii lipsă sau certificatul de garanție, SoundHouse.ro va opri o suma de bani din valoarea produsului, intre 10% si 30%, cu TVA. Această sumă va fi comunicată după evaluarea de către specialiști.

SoundHouse.ro își rezervă dreptul de a refuza returul.

Consumatorii sunt rugați, de asemenea, să verifice integritatea produselor în momentul primirii pentru a întocmi un proces verbal pe loc, întrucât reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care se dorește modificarea datelor de facturare de pe persoană fizică pe persoană juridică, solicitarea poate avea loc în 2 zile lucratoare de la primirea produselor, iar termenul de soluționare a cererii este de până la 30 de zile. Trebuie avut în vedere că numai facturile cu chitanță eliberată de către curierat pot fi modificate pe persoană juridică, în timp ce facturile eliberate la sediul firmei nu pot fi modificate. Sesizările și reclamațiile se pot trimite la adresa tehnic@soundhouse.ro .

Scrie-ne pe WhatsApp