Politica de Garanție pentru www.soundhouse.ro


Durata și Tipul Garanției:
 

 • Persoane fizice: oferim  24 de luni de garantie de conformitate  pentru amplificatoare, procesoare, navigații, playere auto, difuzoare, subwoofere, alarme,accesorii electronice  și camere video. Această garanție intră în vigoare începând de la momentul achiziționării și recepționării produsului.
 • Persoane juridice: oferim   12 de luni de garantie de conformitate  pentru amplificatoare, procesoare, navigații, playere auto, difuzoare, subwoofere, alarme,accesori electonice  și camere video. Această garanție intră în vigoare începând de la momentul achiziționării și recepționării produsului.

 

Produse Resigilate:

 • În cazul produselor resigilate din aceleași categorii menționate mai sus, oferim o garanție de 12 luni, începând de la momentul achiziționării și recepționării lor.
   

Informații și Contact:

 • Pentru orice întrebări sau informații suplimentare despre produsele aflate în garanție, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@soundhouse.ro sau telefonic la numărul 0374490389.
   

Condiții de Garanție:

 • Toate detaliile extinse despre politicile de garanție și condițiile de returnare sunt disponibile pe pagina noastră web www.soundhouse.ro
 • Respectăm întocmai prevederile OG 21/92, Legea 449/2003 și toate modificările ulterioare care reglementează condițiile de garanție.
 • Produsele electronice precum amplificatoare, procesoare, navigații, playere auto, difuzoare, subwoofere, alarme,acesorii electonice  și camere video sunt livrate împreună cu certificate de garanție și conformitate EU/CE, asigurând respectarea cerințelor esențiale de funcționare.
 • Instalarea produselor necesita cunostinte de specialitate(lucrari de electricitate ), pentru a beneficia de garantie produsele  trebuie instalate intr-un centru autorizat RAR sau parteneri SoundHouse (vezi lista aici:) https://www.soundhouse.ro/cauta-dealer
 • Completeaza formularul de garantie
   

Procedura de Trimitere în Service:

 1. Trimiteți produsele în perioada de garanție împreună cu certificatul de garanție completat (inclusiv nume prenume montator+ stamplia) de  service-ul , care a realizat instalarea la adresa noastră din Brașov, strada Vasile Lupu, nr. 7.
 2. Opțional, în unele cazuri, putem solicita dovada (factura) efectuării instalării într-un service agreat SoundHouse.ro.
 3. Pentru informații suplimentare sau asistență în această privință, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la suport@soundhouse.ro sau telefonic la 0374490389.
 4. Pentru a asigura integritatea produsului în timpul transportului, vă rugăm să ambalați corespunzător produsul trimis în service, plata transportului catre service este suportat de catre client.
   

Detalii Importante:

 • În termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului, veți fi informat(ă) cu privire la rezultatul verificării și, dacă este cazul, despre costul reparației.
 • Pentru produsele aflate în garanție, veți primi înapoi produsul în maxim 14 zile lucratoare. Pentru produsele care nu se supun garanției, termenul poate varia între 10 și 90 de zile lucratoare  pentru finalizarea reparației.
 • Refuzăm recepția produselor care nu mai au etichetele sau sigiliile de garanție intacte, sau pentru cele care au suferit intervenții mecanice si software neautorizate.
 • Expediem garanțiile prin Fan Courier/Sameday; costurile de transport pentru produsele aflate în garanție sunt suportate de SoundHouse.ro, iar pentru cele care nu se supun garanției, de către client,
 • Costul  expeditiilor  garantiilor catre SoundHuse este suportata de cumparator.
 • Orice reparații efectuate de persoane neautorizate vor duce la pierderea garanției. Produsele comercializate de SoundHouse necesită cunoștințe specializate pentru instalare.
 • Garanția se anulează în cazul deteriorărilor termice, mecanice și plastice provocate de incendii, accidente, intemperii sau neglijență în utilizare, utilizarea de baterii neconforme, surse de alimentare neautorizate/neconforme, intervenții neautorizate asupra software-ului, contactul cu lichide sau modificări ale stării originale a aparatului.
   

Observații Importante:

 • SoundHouse.ro nu își asumă responsabilitatea pentru problemele de compatibilitate cu accesorii achiziționate de la alte firme.
 • Departamentul nostru se angajează să efectueze operațiunile de service în termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor. Termenul de reparație poate fi prelungit doar cu acordul ambelor părți implicate.
   

Returul sau Înlocuirea Produselor:

 • Produsele defecte, în termenul de garanție, care nu pot fi reparate sau care prezintă o durată de nefuncționare ce depășește 10% din termenul de garanție, pot fi înlocuite sau se va restitui contravaloarea conform contractului, la cererea consumatorului.
 • Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului se realizează în maxim 14 zile lucratoare  de la constatarea imposibilității utilizării produsului, cu excepția situațiilor imputabile consumatorului.
   

Alte Aspecte:

 • Firma noastră nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile de forță majoră în timpul transportului. Verificați documentele corespunzătoare pentru garantie.
 • Orice discrepanță sau omisiune sesizată trebuie comunicată în maximum două zile lucrătoare de la primirea actelor sau produselor. Orice sesizare ulterioară este considerată nulă.
 • Costul expediției pentru produsele care nu mai sunt în garanție cade în sarcina beneficiarului și va fi inclus în valoarea facturii sau achitat separat.
   

Contact: Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la suport@soundhouse.ro, 0374490389

 

 

Formularul de garantie

Incărcati sau atașati documente relevante, cum ar fi fotografii ale produsului sau ale problemei + certficatul de garantie oferit de SoundHouse completat si stampilat de catre service-ul autorizat care a efectuat montajul.

Fisiere acceptate: ".pdf,.doc,.docx,.jpg,.jpeg,.png,.gif"
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp