Bazandu-se pe tehnologia din gama subwooferelor noastre TW5, TW1 ofera o combinatie de adancime de montare mica si o capacitate mare de excursie a membranei. Acest lucru, combinat cu un design special al cadrului din aliaj turnat, face ca 10TW1 sa poata functiona in spatii extrem de stranse. Acestea includ instalatii sub scaune in camioane, masini sport cu 2 locuri, si multe alte aplicatii creative care necesita un subwoofer cu un design compact si cu profil redus.

 

Pentru a permite realizarea acestui aspect remarcabil, a fost implementat tehnologia brevetata de JL Audio de a subția subwooferul care comprima arhitectura TW1 folosind o structura „tub concentric” incorporat in corpul conului turnat prin injecție. Aceasta structura accepta o bobina vocala și o suspensie de difuzor, permitand in același timp amplasarea motorului de difuzor mai in fata decat cu modele conventionale.

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

 

Aceasta caracteristica a ramei permite montarea Subwooferului in spatii inguste.

 

Tehnologia noastra "Concentric Tube Suspension ™" ofera o manevrabilitate fara precedent intr-un subwoofer cu profil ingust.

 

Concentric Tube Sub-Assembly of a 13TW5v2

Putere RMS: 300W

 

Impedanta: 2/4 Ohmi

 

Fs:  41.45 Hz

 

Qes:  0.696

 

Qms:  9.7

 

Qts:  0.649

 

Vas:  0.364 cu ft / 10.31 L

 

Xmax:  0.40 in / 10.0 mm      

 

SPL @ 1 W / 1 m:  82.5 dB SPL

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 10TW1-2/4, 250mm, 300W RMS

Cod produs: 699440921862
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine un subwoofer. Selectati impedanta dorita! Citeste mai mult
Precomandă
1.325 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp