Procesor audio auto

Hertz H8 DSP este un procesor audio digital dedicat sistemeor audio auto, capabil sa lucreze cu orice sursa audio de tip analog sau digital, transformand un sunet banal intr-unul de referinta.

Multumita programului de control care este unul simplu si intuitiv de folosit, se pot face o gama larga de configurari si corectii a semnalului pentru a obtine un raspuns cat mai corect pentru un mediu atat de complex cum este interiorul unei masini.

Ofera 7 canale de intrare a semnaului de diferite tipologii (amplificat, neamplificat, auxiliar si optic digital). Intrarea de tip digital (selectabila din DRC) lucreaza cu semnal nedistorsionat sau alterat si de asemenea sare peste conversia procesorului A/D. Cu ajutorul programului, in timpul configurarii procesorului,  acesta poate insuma semnale audio filtrate iar mai apoi poate deegaliza sursa audio, oferind un semnal liniar.

H8 DSP este echipat cu 8 canale de iesire analogice preamplificate, fiecare din ele incluzand un egalizator pe 31 de benzi, filtre de tip Linkwitz-Riley si Butterworth cu pante de taiere selective intre 6 si 24 dB/oct si functii de coretii in timp a semnaului audio.

Modulul de control extern DRC HE, ce este inclus in pachet, permite selectarea sursei audio de intrare, una din cele doua setari de sunet ce le poate memora dispozitivul si alte reglaje de baza (volum general, balans, fader, subwoofer), toate fara ajutorul unui calculator conectat.

Imput - High Level (Speaker) FL - FR - RL - RR
Low Level (Pre) AUX IN Digital Optical IN (S/PDIF max 96 kHz/24bit) OPTICAL IN
Output - Low Level Pre (default) FRONT TW L/R, FRONT WF L/R REAR L/R,
PC connections: USB 1.1 / 2.0 / 3.0 Compatible

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Adrian Racoș
30-01-2022 20:17:48
Scump da face o treaba foarte buna
Luci Raul Gaita
08-04-2022 20:43:36
Am stat ceva pana sa-l achizitionez si nu-mi pare rau ca am facut-o. Este un procesor complex cu foarte multe avantaje de oferit. Recomand cu incredere!

Procesor de sunet auto Hertz H8 DSP, 8 canale + DSP

Cod produs: 8018823123587
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Cauți un procesor de sunet care să gestioneze perfect orice sursă de tip analog sau digital? Alege PROCESOR DE SUNET AUTO HERTZ H8 DSP care transformă orice sunet într-unul remarcabil și îți permite să controlezi întregul spectru audio din mașina ta! Citeste mai mult
Stoc limitat
2.050 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp