Pachet de Bass compact cu un sunet cald și puternic ideal pentru spații inguste, fără compromis la calitate. Pachetul asigură o instalare rapida și ușoară!

 

Subwoofer auto AUDISON APBX 8 DS

Incinta subwooferului APBX 8 DS oferă cel mai mare raport de performanță / dimensiune. În acest scop, o cantitate de 8,5 litri etanșată cu o configurație duală de 4 + 4 Ω a bobinei a fost adoptată pentru a exploata puterea completă a unui AP5.9 bit (bobine de voce paralele pentru o încărcare de 2 ohmi) sau cu două perechi de canale AP8.9 bit. Capacitatea mare de flexibilitate a difuzorului permite folosirea proprietății BASS BOOST a amplificatoarelor de AP bit pentru a utiliza întreaga putere disponibilă pentru bassul bogat și dinamic.

 

 

Amplificator auto HERTZ D Power 1

Amplificatorul auto HERTZ DPOWER 1 este excelent pentru modernizarea sistemelor OEM. Amplificatoarele mono-Hertz DPower 1 sunt ultra-compacte pentru a asigura instalarea fără efort în spațiile din ce în ce mai înguste ale vehiculelor moderne. Circuitul eficient din clasa D oferă o putere maximă de 600 W într-un șasiu compact, o cerință esențială pentru integrarea în mașină. Funcția de amplificare a intensității basului îmbunătățește frecvența de la 45 Hz până la 12 dB pentru a crește performanța subwoofer-ului. Dublurile SPEAKER & RCA INPUTS permit ca DPower1 să se conecteze la orice tip de sursă, fie că este vorba despre OEM sau despre playerele aftermarket . Pentru o integrare excelentă cu sistemele OEM, DPower1 este echipat cu un circuit inteligent de pornire și oprire automată în conformitate unitatea audio.

  
Excelent pentru modernizarea sistemelor OEM, amplificatoarele DPower sunt ultra-compacte pentru a asigura instalări fără efort în spațiile din ce în ce mai înguste.

 

 


 
Circuitul eficient de clasa D oferă o putere maximă de 600 W într-un șasiu compact, o cerință esențială pentru integrarea în mașină.

 

 


 
Funcția de amplificare a bass-ului DPower1 îmbunătățește de la 45 Hz până la 12 dB pentru a crește performanța subwoofer-ului. 

 

 


 
SPEAKER & RCA INPUTS permit amplificatoarelor DPower să se conecteze la orice tip de sursă, fie că este vorba despre OEM sau despre piața pieselor de schimb.

 

 


 
Pentru o integrare excelentă cu sistemele OEM, amplificatoarele de putere sunt echipate cu un circuit inteligent de pornire și oprire automată în funcție de radioul fabricii.

 


KIT DE CABLU COMPLET PENTRU INSTALARE

Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.

Subwoofer auto AUDISON APBX 8 DS

Comp: CUTIE SUB SET
Dimensiune: 200 mm (8 ”)
Manipularea puterii Putere continuă: 250 W
Puterea maximă de: 500 W
Impedanță: 4 Ω + 4 Ω
Dimensiune sub cutie: 377 x 334 x 109mm 
Greutatea unei componente: 6,22 kg
Con: Hârtie presată cu fibră de carbon
Magnet: Ferrita cu flux de densitate ridicata

 

Amplificator auto Hertz DPower 1 

Clasa: D
Canale: 1
Impendanta: 4/2 Ohm
Putere de iesire W: 1 Ch 180 W x 1 (4Ω), 1 Ch 300 W x 1 (2Ω)
Filtru Lo-Pass: 50 ÷ 220 Hz @ 12 dB/Oct.
Distorsiune: THD (100Hz @ 4Ω) 0.1 %
S/N Ratio (A weighted @ 1V): 105 dB
Damping factor: (100Hz @ 4Ω) 300
Dimensiune W x D x H: 222,2 x 142 x 50,5mm

 

KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

5m 8AWG Cablu de alimentare roșu,
1m 8AWG Cablu e alimentare negru,
miniANL suport de siguranța cu 40A siguranța,
5m cablu RCA cu 2 canale rasucit in pereche,
5m 18AWG cablu REM albastru,
8.5mm terminal de inel (roșu + negru),
4,2mm inel terminal (roșu + negru),
Cheie tip imbus.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Pachet Subwoofer AUDISON APBX 8 DS + Amplificator Hertz D POWER 1 + kit de cabluri complet

Cod produs: 0755249804949
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul conține: 1x Subwoofer Audison APBX 8 DS, 1x Amplificator Hertz D Power 1, 1x Kit de cabluri complet Citeste mai mult
Stoc limitat
2.072 RON-11%
(2.329 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp