Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui tweeter este diafragma sa de 26 mm, care, împreună cu o suspensie exterioară largă, adaugă o notă de inovație semnificativă. Această combinație de elemente contribuie în mod activ la emisia generală a sunetului, permițând creșterea presiunii sonore, în timp ce reduce frecvența de rezonanță.

O altă caracteristică deosebită a tweeter-ului AP1 este lentila acustică special concepută pentru a compensa și regla fin anomaliile de răspuns în frecvență din mașină, în special în banda de 10 kHz și 13 kHz.

Pentru a face acest tweeter și mai ușor de integrat în sistemul tău OEM, este furnizat cu un crossover pasiv dedicat extrem de compact, APCX TW. Acesta este optimizat pentru a se potrivi perfect cu mașina ta și dispune de un comutator de atenuare (0 dB, +2 dB) pentru a regla răspunsul în funcție de diferite condiții de instalare.

Audison Prima AP1 vine cu o gamă largă de accesorii de montare, oferindu-ți flexibilitate maximă în procesul de instalare în integrarea OEM. Astfel, vei putea obține performanțe audio superioare fără a sacrifica aspectul mașinii tale.

Putere Maximă - 150 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 2k ÷ 20k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune - 26 mm

Bobină - 20 mm

Magnet Tweeter - Neodymium

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Gheorghe Gheo
16-01-2022 12:00:09
Super bune!! Montate pe hyundai i30 si cu un subwoofer prima aps 8r se aude perfect si fara intrerupere!

Tweetere auto Audison Prima AP 1, set componente, 26 mm, 150W, 4Ω, set 2 tweetere + 2 crossover

Cod produs: 8018823111638
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Transformă experiența de conducere într-o călătorie sonoră unică cu tweeterele auto Audison Prima AP 1. Setul conține 2x tweeter AP1 + 2x crossover APCX TW Citeste mai mult
Stoc suficient
380 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp