Perfecțiune în Design: Difuzoarele C1-400x sunt un sistem de difuzoare coaxiale, al cărui ansamblu include un woofer puternic de 4 inchi (100 mm) și un tweeter cu dom din aluminiu de 0,75 inchi (19 mm). Această combinație ingenioasă reușește să ofere o substanță reală și performanțe audio excelente, într-un format conceput pentru instalare ușoară în spatele grilajelor din fabrică.

 

Versatilitate în Instalare: Urechile de montare detașabile de pe cadrul wooferului aduc un nivel suplimentar de versatilitate, permițând difuzoarelor C1-400x să fie instalate cu ușurință în configurații de montare cu patru sau două orificii. Această adaptabilitate face ca aceste difuzoare să se integreze perfect în variatele modele de mașini, oferind o soluție de upgrade perfectă.

 

Performanță Acustică Excepțională: Driverele pentru woofer C1-400x au la bază modelarea proprie FEA și experiența JL Audio în proiectarea driverelor de joasă frecvență. Conul de polipropilenă turnat prin injecție umplut cu minerale și păianjenul proiectat cu atenție asigură un control precis al mișcării, eliminând distorsiunile nedorite și oferind un sunet dinamic și neted. Cabinele direcționate și atașate cu grijă previn oboseala și bâzâitul, aducând o calitate superioară.

 

Claritate Superioară în Înalt: Echipate cu un tweeter cu dom din aluminiu, difuzoarele C1-400x se evidențiază prin claritatea și definiția excepțională în frecvențele înalte. Tweeter-ul oferă un răspuns excelent în afara axei și extensie de înaltă frecvență, contribuind la o experiență auditivă detaliată și captivantă. Suspensia înconjurată de mătase și Ferrofluid în spațiul bobinei mobile aduc un nivel de amortizare și putere superioară, iar filtrul trece-înalt de ordinul 2 îmbunătățește netezimea și manevrabilitatea puterii.

Putere maxima W : 105 

Putere RMS W : 35 

Impedanta : 4 Ohm

Sensibilitate : 84.5 dB @ 1 W / 1 m

Raspuns in frecventa :  64 Hz - 24 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C1-400X set coaxial 2 căi, 100mm, 35W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 699440990400
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Transformă fiecare călătorie într-un concert personal cu difuzoarele JL Audio C1-400x și simte diferența sunetului pur și autentic. Citeste mai mult
Precomandă
395 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp