Tweeter Tetolon de 28 mm: Acest coaxial este echipat cu un tweeter Tetolon de 28 mm, cu un magnet de neodim puternic. Acesta asigură o reproducere clară și detaliată a frecvențelor înalte, oferind sunetului tău strălucire și claritate.

Profil Frontal Optimizat: Profilul frontal al tweeterului maximizează dispersia sunetului în afara axei, asigurând o experiență auditivă imersivă. Indiferent de locul în care te afli în mașină, vei experimenta sunetul într-un mod echilibrat și captivant.

Supertweeter Integrat: Acest coaxial include, de asemenea, un supertweeter care intensifică emisia de frecvențe foarte înalte. Acest lucru adaugă profunzime și strălucire sunetului, asigurând că nu pierzi niciun detaliu din muzica ta preferată.

Sistem de Aerisire Radială: Coșul acestei componente audio dispune de un sistem de aerisire radială care contribuie la menținerea temperaturilor scăzute de funcționare. Acest lucru asigură durabilitatea și fiabilitatea în timp.

Redare Sunet de Calitate: Cu control perfect și o ascultare dinamică extinsă, Hertz MPX 690.3 livrează un sunet cu un impact impresionant. Această componentă audio adaugă o notă de rafinament și performanță sistemului tău audio auto.

 

BOUNDARY FREE SURROUND

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică. Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 260 W

Putere RMS - 130 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 30 ÷ 24k

Sensibilitate dB SPL - 94

Dimensiune Woofer - 6x9 inch

Bobină Woofer Ø - 38 mm (1.5 inch)

Bobină Tweeter Ø - 28 mm (1.1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Carton presat

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MP 690.3, set coaxial 3 căi, 6x9 inch, 130W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823114332
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți sistemul audio auto cu Hertz Mille Pro MPX 690.3 și transformă fiecare călătorie într-o experiență muzicală de neuitat. Citeste mai mult
Stoc suficient
1.200 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp