Geometrie Con V-Enhanced: Geometria conului în formă de V a fost îmbunătățită pentru a oferi un răspuns în frecvență mai extins și mai detaliat. Această îmbunătățire este crucială pentru obținerea unui sunet de înaltă calitate în gama de medii.

Magnet de Neodim: Ansamblul magnetului de neodim asigură un control optim și gestionarea eficientă a tranziențelor muzicale de înaltă energie. Acest lucru contribuie la o reproducere precisă a sunetului, cu detalii uimitoare.

Coș din Aliaj de Aluminiu: Coșul din aliaj de aluminiu cu trei spițe cu găuri ventilate asigură o disipare eficientă a căldurii și minimizează vibrațiile nedorite. Acesta oferă, de asemenea, o bază stabilă pentru componentă.

Boundary Free Surround: Tehnologia Boundary Free Surround permite emisiei să crească de la 60 la 65 de mm. Acest lucru se traduce într-un răspuns de frecvență mai extins, în special în frecvențele joase, oferind un sunet profund și bine definit.

Putere Maximă - 100 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 200 ÷ 20k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 20 mm (0.8 inch)

Magnet - Neodymium

Con - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Legend ML 700.3, set componente, 70mm, 100W, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823113908
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Mediile Hertz Mille Legend ML 700.3 au fost special concepute pentru a completa sistemul audio din mașina ta. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.260 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp