Design Compact, Sunet Excepțional: Cu DCX 170.3, vei beneficia de un sunet de înaltă calitate, indiferent de spațiul din mașina ta. Este soluția perfectă pentru cei care doresc să aducă sunetul premium în mașina lor.

Detalii Precise: Cu un magnet de neodim, un tweeter cu dom PEI, un crossover încorporat, un surround TPU (poliuretan termoplastic) și o bobină de cupru înfășurată pe un model Conex, acest difuzor este construit cu atenție la detalii pentru a oferi o performanță acustică care depășește așteptările audio.

Ușor de Instalat: Designul său plat și compact facilitează instalarea în orice spațiu restrâns, oferindu-ți o experiență audio de calitate într-un pachet compact.

Hertz Dieci DCX 170.3 reprezintă soluția perfectă pentru cei care apreciază sunetul de înaltă calitate, indiferent de spațiul disponibil în mașină. Experimentează fiecare notă muzicală cu claritate și detaliu remarcabile, transformând fiecare călătorie într-o experiență sonoră de excepție.

Putere Maximă - 100 W

Putere RMS - 50 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 60 ÷ 21k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 170 mm (6.7 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Dom - PEI

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Dieci DCX 170.3, set coaxial 2 căi, 170mm, 50W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823104203
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Experimentează sunetul premium cu difuzoarele coaxiale Hertz Dieci DCX 170.3, special concepute pentru a se integra în spațiile înguste. Citeste mai mult
Stoc suficient
275 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp