Sunet Excepțional: Pachetul conține 2 difuzoare de înaltă calitate, cunoscute pentru sunetul lor remarcabil. Indiferent de genul muzical preferat, te vei bucura de o claritate și detaliu impresionante, care vor face ca fiecare notă să prindă viață în mașina ta.

Design Versatil: Difuzoarele auto HERTZ DIECI sunt create pentru a se potrivi cu ușurință în orice tip de vehicul, fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța sau calitatea sunetului.

Răspuns Liniar în Frecvență: Coaxialele HERTZ Dieci DCX 130.3 au fost proiectate cu atenție deosebită pentru a oferi un răspuns liniar în frecvență, astfel încât vei experimenta fiecare notă cu o claritate remarcabilă.

Tehnologie de Vârf: Tweeterul cu magnet din neodymium cu membrană PEI, crossover încorporat, TPU (termoplastic poliuretanic) și un con de hârtie presată asigură un echilibru perfect între confortul instalării și un sunet cu impact dinamic și emoțional. Sunetul este pur și simplu uimitor.

Pachetul Conține 2 Difuzoare - astfel, vei transforma mașina într-un adevărat sanctuar al sunetului, oferindu-ți o experiență muzicală unică și captivantă.

Putere Maximă - 80 W

Putere RMS - 40 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 65 ÷ 21k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 130 mm (5 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Dom - PEI

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Dieci DCX 130.3, set coaxial 2 căi, 130mm, 40W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823104173
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Cu difuzoarele auto HERTZ DIECI DCX 130.3, vei experimenta o experiență muzicală autentică, recunoscute pentru performanța acustică și fiabilitatea lor neegalată. Citeste mai mult
Stoc suficient
265 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsAppScrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp