Linia Hertz Cento se extinde cu wooferul C165 L, oferind utilizarea hârtiei nepresate pentru membrana conică, o alegere care oferă acestei componente un sunet natural, cu frecvențe joase și controlate. Îmbunătățirea grupului magnetic, împreună cu bobina de voce specifică cu cursă largă, permitand excursia wooferului maximizată, menținând un control maxim chiar și în cele mai solicitante pasaje muzicale. Sistemul CK 165 L este format din wooferul C 165 L, tweeterul C26 și traversele dedicate woofer-ului CCX 2W și tweeter-ul CCX 2T, realizate cu componente selectate. Dimensiunile ultra-compacte ale traverselor și conexiunilor de sârmă oferă specialistului o libertate mai largă în timpul instalării. Filtrul tweeter este de 12 dB / oct. cu două niveluri de atenuare în timp ce pentru woofer, datorită rulării sale de frecvență obișnuite, un 6 dB / oct. fabricat cu o bobină de cupru cu diametru înalt este utilizat în avantajul pierderilor electrice reduse și, prin urmare, al eficienței cu frecvențe joase. Frecvențele joase antrenante și manevrarea impresionantă a puterii fac din CK 165 L sistemul perfect pentru fanii care caută emoții puternice în cabina mașinii.

Putere maxima: 300W

Putere RMS: 100W

Impedanta:  4 Ohmi

Raspuns Frecventa: 50 Hz ÷ 22,5 kHz

Sensibilitate : 91 dB

Dimensiune Woofer mm (in.): 165(6.5)

Dimensiune Tweeter mm (in.): 26 (1)

Magnet  woofer: Ferita de densitate inalta

Magnet Tweeter: Neodymium

Con Woofer: Hartie  non-presata

Tweeter dome: Tetolon®

Tip crossover: 2 cai pasiv

Crossover cut off LP 6 dB / Oct. / 3,8 KHz - HP 12 dB / Oct. / 3,8 KHz

Bobina voce Ø mm (in.): 25 (1)

Grile : Incluse in pachet

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Andrei Rusu
28-04-2021 11:20:28
Le-am cumparat ca am tot vazut postari cu ele si ca ofera mai mult bass in usi...din pacate nu am destula putere din amplif (4x 30w)ca sa le dau mai multa putere... dar si asa suna genial, cel putin dupa gusturile mele. mai adun niste banuti si voi investi intr-un amplif mai potent totusi. Recomand cu caldura! P.S sunati la ei daca aveti intrebai, baietii sunt super amabili!
Mihai Varga
09-06-2021 09:45:42
Excelente. Am cautat foarte mult timp un produs care sa imi ofere o calitate a sunetului ridicata in masina, iar aceste difuzoare isi fac treaba cu brio.

Difuzoare Auto Hertz Cento CK 165 L, sistem 2cai, 165mm, 100W RMS

Cod produs: CK 165 L
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Componentele principale care fac ca sunetele din masina ta sa obtina performante desavarsite sunt boxele. Setul de 2 difuzoare auto Hertz Cento CK 165L iti reda acuratetea acustica si o putere de control maxima la frecvente joase. Citeste mai mult
Stoc suficient
595 RON-15%
(700 RON)
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp