Unul dintre principiile de bază ale TH 6.5 II Sax este de a obține o liniaritate extremă în redarea sunetului. Linia de frecvență este redată cu precizie, iar transparența maximă a mesajului muzical este menținută. Sunetul este natural și fidel, fără adăugarea sau ascunderea niciunei nuanțe.

TH 6.5 II Sax utilizează un magnet de neodim N48 H-grade extrem de puternic pentru a oferi controlul de vârf al grupului mobil. Acest magnet eliberează o cantitate mare de energie și rămâne stabil la temperatură, asigurând o dinamică de neegalat în redarea sunetului.

 Dezvoltarea sistemului de suspensie a implicat cercetări ample. Păianjenul și surroundul au fost proiectate pentru a maximiza liniaritatea elastică și pentru a evita compresia mecanică, chiar și la niveluri mari de excursie. Acest lucru asigură o redare precisă și fără distorsiuni.

Bobina mobilă de 50 mm în CCAR (Copper Clad Aluminium Ribbon), înfășurată cu fir plat, maximizează factorul de forță și permite o disipare optimă a căldurii. Acest lucru asigură că difuzorul poate funcționa la niveluri ridicate fără compresie termică.

 Structura mecanică a TH 6.5 II Sax este rezultatul unui design meticulos. Coșul din aliaj de aluminiu, cele patru perechi de spițe, păianjenul și alte componente asigură soliditate și reduc vibrațiile nedorite.

Audison Thesis TH 6.5 II Sax oferă performanțe muzicale excepționale. Redarea sunetului este extrem de liniară, oferind detalii audio clare și naturale. Acest difuzor reprezintă transparența maximă a mesajului muzical.

Putere Maximă - 300 W

Putere RMS - 150 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 40 ÷ 4500

Sensibilitate dB SPL - 87

Dimensiune Woofer - 165 mm

Bobină Woofer Ø - 50 mm (2 inch)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Thesis TH 6.5 II Sax set componente, 165 mm, 150W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823125758
Garantie 24 luni
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Audison Thesis TH 6.5 II Sax a fost creat pentru a atinge niveluri extreme de performanță și transparență în redarea sunetului. Citeste mai mult
Precomandă
5.800 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp