Coșul difuzorului este construit din aluminiu cu o structură aerodinamică excelentă. Aceasta asigură o răcire eficientă și stabilitate pentru difuzor, permițându-i să funcționeze în parametri optimi.

Conul difuzorului este confecționat din hârtie presată din fibră de bumbac, tratat cu Light Damping. Acest tratament îmbunătățește amortizarea și oferă o reproducere clară și fidelă a sunetului.

Surroundul difuzorului este format din cauciuc butilic cu profil Triple Wave exclusiv. Acest profil asigură liniaritate maximă și performanță de încredere chiar și în condiții extreme.

Difuzorul AV 6.5 este echipat cu bobine mobile CCAW (sârmă de aluminiu placată cu cupru) înfășurate pe un strat dublu. Această tehnologie asigură o eficiență foarte mare și un sunet curat, dinamic. Muzica ta va prinde viață cu fiecare notă.

Difuzorul este proiectat cu un sistem de ventilație radială care menține o temperatură ridicată a bobinei mobile. Aceasta îmbunătățește manevrabilitatea și fiabilitatea, permițând difuzorului să performeze în cele mai bune condiții.

Putere maxima W - 200W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 50 ÷ 7k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Cristian Goja
26-12-2021 13:18:54
Sunet impresionant si calitate direct proportionala cu pretul dat! Pur si simplu imi ridica parul de pe mana!
doru doru ormenisan
16-01-2022 11:57:20
Am incercat multe modele de difuzoare, dar astea chiar mi-au intrecut asteptarile! Desi sunt mai scumpe, merita din plin investitia! Bass puternic combinat cu inalte extrem de clare. Nici nu te oboseste, nici nu te saturi de ele. Recomand pentru cei care vor sa-si transforme masina intr-un club pe 4 roti!

Difuzoare auto Audison Voce AV 6.5 set componente, 165mm, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare + grile

Cod produs: 8018823103015
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Audison Voce AV 6.5 sunt alegerea ideală dacă îți dorești să îți transformi mașina într-o sală de concert. Setul conține două difuzoare + grile Citeste mai mult
Stoc limitat
826 RON -5%
(870 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp