APX 6.5 este o alegere excelentă pentru cei care caută performanță audio superioară în mașina lor. Acest difuzor dispune de un tweeter coaxial concentric, care îți aduce sunetul la viață cu o claritate remarcabilă și o fază precisă, comparabilă cu un sistem separat de woofer și tweeter. Cu un singur punct de emisie a sunetului, APX 6.5 oferă o experiență auditivă captivantă.

Tweeter-ul coaxial concentric dispune de o lentilă acustică special concepută pentru a asigura un răspuns în frecvență extrem de liniar, chiar și în afara axei de amplasare. Aceasta este o caracteristică ideală pentru instalările în interiorul mașinii și asigură că sunetul este redat cu precizie în fiecare colț al vehiculului tău.

Bobina sa mobilă din cupru pur de 32 mm este proiectată pentru a manipula puteri mari și pentru a oferi un control remarcabil al frecvenței joase. Rezultatul este un bas profund, puternic și bine definit, care completează cu grație notele înalte clare și luminoase.

Putere maxima W - 210W


Putere RMS W - 70W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 94 db


Raspuns in frecventa - 60 ÷ 23k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Ferita


Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APX 6.5 set coaxial 2 căi, 165mm, 70W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111683
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale Audison Prima APX 6.5 sunt alegerea perfectă dacă dorești ca sistemul audio din mașina ta să redea cel mai calitativ sunet. Citeste mai mult
Stoc suficient
499 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp