Sistemele APK 570 sunt ideale pentru modelele auto cu uși echipate pentru a găzdui difuzoare eliptice cu difuzoare 5 × 7 (in) și tweeter AP1 cu crossover-uri dedicate APCX TW 570.

Crossover-urile sunt ultra-compacte pentru a facilita instalarea lor și includ o atenuare a nivelului de ieșire al tweeter-ului pentru o reglare fină.

Echipa de Cercetare și Dezvoltare a optimizat parametrii electro-acustici ai noilor woofere pentru instalarea în ușa mașinii, respectând toate caracteristicile difuzoarelor Prima, cum ar fi dimensiunea compactă a coșului pentru a facilita instalarea.

Decuplarea mecanică a sistemului de conector pentru praf conic woofer asigură că acestea pot fi utilizate fără filtru, maximizând eficiența pentru a fi ușor de condus de orice tip de amplificator.

Bobina mare de voce asigură o manevrare ridicată a puterii și un control impecabil chiar și în cele mai agresive tranziții dinamice.

Conectorii dublu Faston cu legătura directă cu tweeterul accelerează conexiunea difuzoarelor, asigurând întotdeauna un contact perfect.

Set sistem 2 cai

 

Marime - 5 x 7 in. Woofer
               26 mm (1 in.) Tweeter
               46,5 x 37,5 x 20,1 mm (1.83 x 1.47 x 0.8 in.) Crossover

 

Putere maxima W - 300W


Putere RMS W - 100W

 

Impedanta - 4 Ohmi

 

Raspuns in frecventa - 55 – 20k Hz

 

Sensibilitate - 93,5 dB/Spl

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison APK 570 4ohm, set sistem 2 cai, 100W RMS

Cod produs: APK 570
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Doua difuzoare si doua tweetere care te vor face sa te bucuri de alegerea facuta in fiecare moment petrecut in masina. Pentru un sunet de calitate si o senzatie exceptionala, alege difuzoarele AUDISON APK!Citeste mai mult
Stoc limitat
800 RON
Scrie-ne pe WhatsApp