Tweeter-ul AP1 cu un diafragmă de 26 mm oferă o eficiență maximă și o frecvență de rezonanță redusă. Vei experimenta sunetul la cea mai înaltă calitate, cu toate detaliile sale cristaline.

Tweeter-ul este echipat cu o lentilă acustică special concepută pentru a compensa și regla fin anomaliile de răspuns în frecvență din mașină. Aceasta este o caracteristică esențială, deoarece grilele OEM restrictive pot afecta calitatea sunetului în pozițiile OEM critice.

Cu o bobină de cupru pur de 32 mm, acest sistem de difuzoare este construit pentru a face față puterii mari, oferind un control remarcabil al frecvențelor joase. Sunetul profund și puternic va face muzica să prindă viață în mașina ta.

Wooferele AP 5 vin cu o adâncime redusă de montare, ceea ce facilitează instalarea lor în pozițiile OEM. Cu un coș compact protejat de un strat rezistent la abraziune și zgârieturi, sistemul va arăta și funcționa perfect în mașina ta.

Crossover-ul pasiv pentru tweeter, APCX TW, este compact și optimizat pentru integrarea OEM. Are un comutator de atenuare (+2dB sau 0dB) pentru a ajusta răspunsul în funcție de condițiile de instalare. Crossover-urile pasive sunt furnizate cu conectori fast-on compatibili cu integrarea OEM, eliminând erorile de conectare și accelerând procesul de instalare.

Putere maxima W - 225W
Putere RMS W - 75W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 70 ÷ 20k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APK 130 set sistem 2 căi, 130mm, 75W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111737
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți sistemul audio cu Audison Prima APK 130 și bucură-te de sunetul detaliat și puternic pe care ți-l meriți în fiecare călătorie. Citeste mai mult
Stoc limitat
840 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp