Match UP S4MB CTR

Masinile premium merita un sunet premium - echipamentul de baza din vehiculele Mercedes pot indeplini doar partial cerintele iubitorilor de muzica ambitiosi. Sistemele de boxe MATCH UPGRADE personalizate ofera acum o alternativa care deschide noi orizonturi in ceea ce priveste calitatea sunetului. Prin urmare, difuzorul central UP S4MB CTR asigura o scena imbunatatita atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata. Este compatibil cu celelalte sisteme de difuzoare MATCH UPGRADE, rezultatul fiind o imagine de sunet perfect omogena, care este net superioara echipamentelor din fabrica in ceea ce priveste rezolutia, precizia si dinamica. Aceste difuzoare isi dezvaluie performanta maxima in combinatie cu unul dintre amplificatoarele noastre cu DSP.

 

Apropo - securitatea dumneavoastra a fost luata in considerare deoarece UP S4MB CTR este compatibil cu functia de apel de urgenta SOS datorita unei bobine vocale separate.

Putere RMS: 60W

Putere MAX: 120W

Impedanta: 4 + 4 Ohmi

Raspund in frecventa: 90Hz - 20 kHz

Sensibilitate: 89 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Vali Bulz
25-02-2022 18:53:44
Suna mai puternic si mai impunator decat boxele din fabrica, dar ma asteptam la ceva mai wow
Geo Stefanescu
10-04-2022 16:04:31
Le-am montat pe polo si suna excelent!

Difuzor auto Match dedicate Mercedes Benz UP S4MB CTR

Cod produs: 4057204621353
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vrei să mărești potențialul acustic din Mercedesul tău? DIFUZOR AUTO MATCH DEDICATE MERCEDES BENZ UP S4MB CTR oferă performanțe acustice de înaltă calitate, având avantajul de a nu afecta garanțiile mașinilor Mercedes. Pachetul conține 1 difuzor. Citeste mai mult
Stoc limitat
288 RON -10%
(320 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp