Amplificatorul AP8.9 a fost conceput de departamentul de cercetare si dezvoltare Audison, pentru a obtine maximul de calitate audio in istalatiile audio auto ale fabricantului. Datorita programului de control a procesorului audio digital integrat, setarea si configurarea acestuia este mai simpla ca niciodata. Echipa de ingineri Audison pun la dispozitie prin intermediul portalului bit Drive fisiere cu diferite setari perfect adaptate autovehicului tau.

In ciuda dimensiunilor reduse, AP8.9 bit este echipat cu o sursa de putere inteligenta ce poate dezvolta o putere totala de 520w.

Extinderea sistemului audio poate fi facuta prin canalul de iesire neamplificat la care se poate conecta un amplificator Audison AP1d pentru a alimenta un difuzor de tip subwoofer.

 

 

DCC - Direct Current Cockpit

Pentru a eficientiza timpul de instalare si siguranta instalarii echipamentelor, departamentul de cercetare si dezvoltare Audison au echipat amplificatoarele AP bit cu DCC, un circuit inovativ ce masoara in timp real consumul de curent. Aceasta solutie permite conectarea amplificatorului direct de la cablajele originale ale masinii, fara a mai fi necesara trasarea de cabluri suplimentare de la acumuatorul se sub capota.

 

 

FULL DA HD

Transfer digital de semnal pur, cu o rezoluție de până la 24 biți / 96 kHz

 

 

BIT DRIVE

Compatibil cu Audison bit Tune si cu portalul bit Drive

 

 

DE-EQ - De Equalization

Functie de deegalizare a semnalului oferit de sursele audio ale fabricantului.

8 Canale DSP

 

Impendanța: 4/2 Ohmi


Putere de iesire W: 8 x 35 W, 4 X 130 W in punte la 4 Ohmi, 8 x 65 W la 2 Ohmi


Crosover: Full/Hipass/Lopass/Bandpass


Frecventa crossover: 20Hz-20kHz in 68 de trepte

 

1 x iesire de semnal RCA

 

Iesire semnal subwoofer RCA: 0-4V

 

Intrare high level

 

1 x intrare digitala optica

 

1 x intrare USB

 

1 x intrare DRC (telecomanda)

 

Telecomanda DRC ofera control volum, balans, fader, subwoofer, selectare sursa

 

ART - Automatic Remote Turn On/Off

 

AST - Automatic Signal Turn On/Off

 

Siguranta de 30 A

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Alexandru Dan
23-12-2021 18:16:02
Este o investitie mare, dar daca esti audiofil inrait si vrei sa simti adrenalina de fiecare data cand te urci la volan, asta e sistemul pe care il cauti! Recomand!
Ionut Harmasan
26-12-2021 13:11:04
Un amplificator care iti permite sa obti orice fel de reglaj, ce e drept nu e usor si iti trebuie o ureche buna ca sa gasesti reglarea corecta, dar dupa e bombaaa!
Postica Constantin
09-10-2023 13:30:00
Un amplificator bun gandit sa-l folosesti cu boxele de fabrica, desi ca sa scoti ceva de calitate clar trebuie schimbate boxele, si ai ceva batai de cap pana înțelegi cum trebuie configurat, dar odata configurat poti savura de un sunet de inalta calitate comparabil cu dynaudio bose,etc.

Amplificator auto Audison Prima AP 8.9bit, 8 canale, 520W

Cod produs: 8018823112994
Garantie 12 luni
(4 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vrei sa-ti transformi sistemul audio intr-o lucrare complexa? Amplificatorul AUDISON PRIMA AP 8.9BIT cu 8 canale si procesor de sunet integrat, iti permite si reglarea semnalului pentru a scoate potenta sistemului la maxim! Citeste mai mult
Stoc suficient
2.612 RON-5%
(2.750 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp