ETAPĂ DE ALIMENTARE SUPRACONSTRUIT

Pentru a furniza o astfel de putere extraordinar de mare și pentru a o transfera neîntrerupt, treapta de alimentare are mai multe transformatoare toroidale, condensatoare primare 105° Low ESR, TO247 Mosfet și condensatoare mari de tip rezervor.


 

PLANCI DE CIRCUIT SI COMPONENTE PROIECTE SPECIFIC PENTRU SISTEME SPL

În interiorul amplificatorului, electronica a fost proiectată special pentru sistemele SPL, conducând sarcini de impedanță scăzută cu stabilitate termică perfectă. Putere pentru presiunea sonoră fără compromisuri.


 

SISTEM DE CONTROL ȘI FILTRARE ULTRA-VERSATIL ȘI COMPLET

Secțiunea Front End dispune de un sistem crossover complet, pentru posibilități infinite de configurare. HP 802 este un amplificator stereo cu filtre separate Hi-Pass și Lo-Pass, operabil în combinație pentru a crea un filtru Band-Pass; are, de asemenea, un egalizator parametric reglabil, precum și un Pre Out pentru a relansa semnalul către alte amplificatoare într-un sistem multi-amplificat.


 

Radiator din aluminiu extrudat

Radiator din aluminiu extrudat cu performanță termică îmbunătățită. Urmând stilul Hertz, sigla Hertz a fost integrată cu gust în partea de sus a radiatorului HP, iar aripioarele masive sunt prezentate de-a lungul lateral a amplificatorului.

 


 

Amplificatorul HP 802  a fost conceput pentru a oferi o experiență sonoră de excepție pentru pasionații de muzică și de putere. Cu o capacitate impresionantă de până la 1800W, acest amplificator este construit pentru a livra sunetul într-un mod fără precedent.

 

Robust și Fiabil: Etapa de alimentare a amplificatorului HP 802 este supra construită și echipată cu componente de cea mai înaltă calitate. A fost proiectată pentru a rezista la utilizare îndelungată și la sarcini de lucru intense. Indiferent de cât timp vă bucurați de muzică, HP 802 este gata să performeze.

 

Putere fără compromis: Etapa de ieșire este dotată cu o sursă de alimentare supradimensionată care include nu mai puțin de 4 transformatoare toroidale. Acest lucru permite amplificatorului să furnizeze o putere remarcabilă și să funcționeze stabil chiar și la o sarcină de 1 Ohm. Sunetul puternic și curat este întotdeauna la îndemână cu HP 802.

 

Filtre Avansate: Amplificatorul HP 802 se evidențiază prin gama sa complexă de filtre. Dispune de filtre Hi-Pass și Lo-Pass separate, care pot fi configurate pentru a crea un filtru Band-Pass reglabil între 50 Hz și 10 Hz. Acest nivel de control vă permite să ajustați sunetul la preferințele dvs. specifice.

 

Egalizator Parametric: Pentru optimizarea răspunsului pe canalele amplificate, HP 802 include și un egalizator parametric. Acest instrument vă permite să ajustați sunetul la niveluri detaliate, pentru o experiență audio cu adevărat personalizată

Clasa AB
Canale - 2
Impendanta - 4/2/1 Ohm
Putere de iesire W - 2 Ch: 330 W x 2 (4 Ω), 2 Ch: 550 W x 2 (2 Ω), 2 Ch: 800 W x 2 (1 Ω), 1 Ch: 1100 W x 1 (4 Ω), 1 Ch: 1600 W x 1 (2 Ω)
Filtru Hi-Pass 50 ÷ 1k Hz / 500 ÷ 10k Hz, Lo-Pass 50 ÷ 1k Hz / 500 ÷ 10k Hz, Band-Pass 50 ÷ 10k Hz (HI) 50 ÷ 10k Hz (LO)
Distorsiune - THD (100Hz @ 4Ω) 0.05 %

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator PowerSports Auto Hertz HP 802, 2 canale, 1800W RMS

Cod produs: 8018823111515
Garantie 12 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Amplificator SPL Stereo clasa AB care este proiectat pentru a oferi o ieșire audio spectaculoasă. Citeste mai mult
Precomandă
3.090 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp