Stoparea zgomotului rutier obositor: Dynamat Xtreme este special conceput pentru a elimina zgomotele deranjante din exteriorul autovehiculului tău, transformând interiorul într-un spațiu mai liniștit și mai plăcut.

Îmbunătățirea sistemului audio: Prin adăugarea acestui material insonorizant pe uși, vei experimenta o îmbunătățire semnificativă a performanței sistemului audio al vehiculului tău, permițându-ți să te bucuri de un sunet mai clar și mai detaliat.

Potrivit pentru proiecte de dimensiuni medii și mari: Dynamat Xtreme este alegerea ideală pentru orice proiect de însonorizare care vizează îmbunătățirea confortului de condus și a calității sonore. Acest pachet este special conceput pentru uși, ceea ce îl face potrivit pentru această zonă critică a autovehiculului.

Oprirea vibrațiilor: Dynamat Xtreme contribuie la reducerea vibrațiilor nedorite, ceea ce înseamnă o plimbare mai plăcută și mai lină în timpul călătoriilor.

Marime pachet - 1,12m2
Continut - 4 folii
Dimensiune folie - 305x918mm
Grosime - 2mm
Pret pe m2: 292 de lei

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Insonorizant auto Dynamat Xtreme Door Pack, 2mm, 1,12m2

Cod produs: 0769103104359
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Dynamat Xtreme Door Pack este soluția perfectă pentru a transforma ușile autovehiculului tău în bariere eficiente împotriva zgomotelor rutiere neplăcute și a vibrațiilor nedorite. Citeste mai mult
Stoc suficient
468 RON -10%
(520 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp