Black Friday 2022 – cea mai așteptată perioadă din an

Cea mai așteptată perioadă de shoppinga anului se apropie și doar câteva zile ne mai despart de Black Friday 2022. Tuturor ne plac cumpărăturile și o astfel de zi ne aduce prilejul să achiziționăm produsele preferate la prețuri foarte bune.

Ce semnifică Black Friday?

Black Friday sau „Vinerea Neagră” este un concept american dezvoltat în urmă cu șase decenii. În mod tradițional, în Statele Unite ale Americii, Black Friday este organizat în cea de a patra vineri a lunii noiembrie. Întotdeauna acesta trebuie să fie a doua zi imediat după Ziua Recunoștinței. Denumirea evenimentului major a semnificat trecerea de la cerneala roșie la cerneala neagră, în organizarea contabilă. Pe vremuri, în contabilitate, pierderile financiare erau consemnate cu roșu, iar profitul cu negru.

black friday

În România, conceptul de Black Friday a apărut în anul 2011. De atunci, acesta a devenit o tradiție pe care atât comercianții, cât și cumpărătorii o așteaptă cu sufletul la gură. Românii nu sărbătoresc „Vinerea Neagră” după tradiția americană, ci data exactă a evenimentului este dată de cel mai mare magazin online din țară.

În ultimii ani, și în contextul pandemiei, foarte mulți clienți s-au îndreptat spre mediul online, ceea ce i-a făcut pe retaileri să se adapteze rapid.
Așa cum în magazinele fizice se creează aglomerație și haos, și în magazinele online stocurile se pot epuiza rapid.

Organizează-ți din timp cumpărăturile

Data oficială pentru cel mai așteptat eveniment comercial din acest an este 11 noiembrie. Ne dorim să știm că tu ai toate informațiile necesare pentru ca experiența cumpărăturillor online să fie cea mai bună.

De aceea, am pregătit câteva sfaturi, despre care noi credem că îți vor fi foarte utile în ziua de 11 noiembrie.

Dacă ai în plan să faci un cadou unui prieten pasionat de car-audio și nu ești sigur de ceea ce să alegi, poate te ajută acest articol: https://www.soundhouse.ro/blog/cum-aleg-difuzoare-auto-masina/.

Sfaturi pentru organizarea cumpărăturilor online

  1. Hotărăște-te din timp cu privire la produsele pe care ți le dorești-poți lua în calcul faptul că, acum este oportunitatea ideală de a face cumpărăturile pentru Crăciun.
  2. Adaugă produsele dorite de tine într-un wishlist;
  3. Configurează-ți coșul de cumpărări, pentru ca în ziua respectivă doar să apeși pe butonul „Plaseză comanda”;
  4. Abonează-te la newsletter-mulți comercianți vor anunță noutățile și pe email;
  5. Creează-ți cont pe site-urile de interes.
  6. Salvează din timp datele de livrare și plată;
  7. Urmărește brand-urile favorite pe conturile de social media, cu siguranță vor scrie detalii despre produse și promoții.black friday

Ești gata de cele mai mari reduceri din an?

Din experiența anilor trecuți, te sfătuim să urmezi lista sin paragrafele anterioare. Acestea îți vor facilita munca și te vor aduce mai aproape de produsele pe care ți le dorești. Și nu uita, aceasta este șansa să găsești cadourile pentru Crăciun, la prețuri mult mai mici. Până la urmă de aici a plecat totul, nu?

Soundhouse România este distribuitor național în industria car-audio de mai bine de zece ani. Pentru data de 11 noiembrie au pregătit reduceri de până la 35% pentru o gamă largă de produse. Accesează: www.soundhouse.ro, abonează-te la newsletter și pregătește-te să fii uimit de cele mai mici prețuri.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole