Subwoofer auto activ – un upgrade care merită integrat pe mașina ta!

Știm cât este de importantă mașina pentru tine și că fiecare element al acesteia contează. Iar muzica nu este o componentă pe care să o neglijezi. Un sistem audio complet este format, așa cum am mai discutat, din difuzoare, tweetere, amplificator și subwoofer.

Dacă te-ai gândit să îți îmbunătățești sistemul audio și nu ai știut de unde trebuie să începi, cu siguranță prima dată ai schimbat difuzoarele. Ulterior, ai realizat că ai avea nevoie de puțin bass, care să redea mai bine frecvențele joase și care să echilibreze acustica din mașină.
Îți dorești un subwoofer integrat în sistemul automobilului tău, dar nu ești sigur că îți dorești să renunți la o parte din spațiu? Îți este teamă că nu vei știi ce amplificator să alegi sau că instalarea lui va fi dificilă?
În primul rând îți recomandăm să iei legătura cu o echipă specializată în domeniu, care să îți recomande produsele potrivite dorințelor tale. În al doilea rând, îți propunem să arunci o privire peste subwooferele active, de pe site-ul nostru, www. soundhouse.ro. Dacă o să ne urmărești în continuare o să afli de ce.

Tipuri de subwoofer

După cum am discutat și în articolele anterioare, pe piață există două categorii de subwoofere: pasive și active.  Subwooferele active sunt alcătuite din difuzor, incintă și amplificator. Practic, într-un singur produs vei avea trei componente, pe care la subwooferele pasive va trebui să le achiziționezi separat. Alegerea dintre cele două tipuri va rămâne doar decizia ta finală, în funcție de cât dorești să investești și de cât spațiu ești dispus să renunți.

Majoritatea conducătorilor auto aleg instalarea unui subwoofer activ, datorită faptului că acesta este compact și nu ocupă foarte mult spațiu. Sunt multe modele special create pentru a se integra fie sub scaune, fie în locul roții de rezervă. În plus, rezolvă problema compatibilității dintre difuzor și amplificator, dar și de cea a potrivirii cu incinta.

Este important să știi faptul că, pentru ca un difuzor să redea corect sunetele, are nevoie de o incintă specială, iar în funcție de produs, incinta poate să difere. De aceea au fost create subwooferele active, pentru a te scăpa de griji și pentru a îți oferi mult mai rapid o soluție potrivită gusturilor tale.

Rolul amplificatorului întegrat într-un pachet de bass

Amplificatorul este o componentă importantă dintr-un sistem audio, dacă îți dorești calitate în mașina ta. Indiferent dacă optezi pentru montarea unu subwoofer sau nu, recomandăm instalarea unui amplificator pentru că acesta intensifică semnalul primit de la unitatea centrală, pe care îl distribuie în mod egal la difuzoare și tweetere.

Amplificatorul poate fi reglat în funcție de gusturile tale muzicale. Poți opta pentru un bass plăcut, care doar să ofere echilibru sistemului audio din mașina ta sau poți opta pentru un bass puternic, care va întoarce toate privirile asupra mașinii tale.

 

Avantaje de care să te bucuri dacă achiziționezi un subwoofer activ

Subwooferele active nu ocupă spațiu în mașina ta, sunt integrate într-un format compact, alcătuit din alte două produse, sunt ușor de instalat și de reglat și are un consum redus de energie.

Echilibrarea sunetului din mașina ta

Un set de difuzoare, oricât ar fi de performant, nu poate reda complet frecvențele joase. Existența unui subwoofer, implicit al unui amplificator, va ajuta la distribuirea în mod egal și corect al tuturor frecvențelor. Astfel că, mediile și tweeterele vor reda mult mai plăcut sunetele înalte, frecvențele joase fiind preluate strict de către subwoofer.

În plus, atunci când o melodie este redată corect și foarte bine echilibrată, elimini posibilele distorsiuni. Muzica preferată va putea fi ascultată la o calitate superioară.

Deși îți spuneam că unul dintre avantajele acestor subwoofere este instalarea ușoară și rapidă, suntem nevoiți să te informăm că cea mai corectă alegere ar fi să discuți cu specialiștii în domeniu pentru realizarea

montajului. Reglarea și egalizarea sunetelor realizată de un specialist, nu se compară cu nimic altceva. Echipa Soundhouse este pregătită în orice moment să îți ofere ajutor.

Subwoofere active recomandate de Soundhouse

Pe site-ul www.soundhouse.ro vei găsi un întreg portofoliu de subwoofere. Suntem siguri că dintre toate, cel puțin câteva îți vor atrage atenția, însă ne dorim să îți prezentăm modelele cel mai frecvent alese de către clienții noștri.

SUBWOOFER AUTO ACTIV HERTZ DIECI DBA 200.3

Hertz a lansat varianta de subwoofer activ, ca o completare a gamei de produse car audio, care i-au adus notorietate pe piata. Este unul dintre cele mai compacte variante de pe piață, având un bass plăcut. Acesta are un difuzor de 20 mm și este alimentat de un amplificator de 140W incorporat în spatele incintei. În plus are și un panou de control, de unde poți regla frecvența și nivelul în funcție de plăcerile tale muzicale.

 

SUBWOOFER ACTIV AUTO AUDISON PRIMA APBX 10 și APBX 8

Dacă îți dorești mult bass în mașina ta, subwooferele de la Audison sunt tot ceea ce ai nevoie. APBX este un difuzor extrem de puternic și vine în două dimensiuni:  APBX 10 cu difuzor de 250MM și APBX 8 cu difuzor de 200MM. Acestea au amplificator foarte eficient cu o impedanță redusă, pentru o performanță ideală.

Orice opțiune ai alege, cu siguranță sistemul tău audio va fi îmbunătățit. Și dacă încă nu te-ai convins, îi poți apela pe colegii de la Soundhouse, care sunt pregătiți să răspundă întrebărilor tale. Trebuie doar să îi apelezi la numărul de telefon: 0374490389. Ei sunt specialiștii în car audio și totdată pasionați, exact ca tine!

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole