De ce merită să integrezi difuzoare marine pe barca ta?

 

Fie că îți dorești să călătorești măcar odată pe un vas de croazieră, să pescuiești într-o barcă cu motor sau să navighezi pe Dunăre și să te relaxezi privind apusul, muzica este elementul care nu trebuie să lipsească.
Dacă ești pasionat și deți o ambarcațiune, sunt sigur că îți dorești ca melodiile preferate să se audă cât mai bine în larg și să acompanieze sunetul valurilor.

Pentru că și noi suntem iubitori de muzică și pentru că ne gândim de fiecare dată la tine, am adus în portofoliul nostru de produse gama de difuzoare Hertz Marine, o soluție excelentă, waterproof.

Astăzi îți vom prezenta întreaga gamă de echipamente audio, pentru ambarcațiuni. Vom aborda caracteristicile tehnice, dar și beneficiile pe care le vei obține instalând un astfel de sistem.

Difuzoarele marine sunt concepute după cele mai stricte standarde, pentru ca acestea să redea sunetele la cea mai înaltă calitate, fără să afecteze sistemul tehnic al bărcii.

Alcătuiește-ți cu atenție sistemul audio pentru barca ta

Dacă îți dorești să îți petreci vara împreună cu prietenii, să navighezi, să îți creezi amintiri de neuitat, dar sistemul audio al ambarcațiunii tale nu te mulțumește pe deplin și dorești să îi faci un upgrade, noi îți recomandăm să ții cont de câteva elemente:

  1. În general difuzoarele dedicate bărcilor sunt special create pentru a rezista mediilor dure și razelor UV provenite de la soare.
  2. Ține cont de cum trebuie să amplasezi corect difuzoare.

Pentru a obține potențialul lor maxim, asigură-te că le montezi pe suprafețe întinse, suficient de departe de sistemul de navigație al bărcii.

  1. Bluetooth și AUX

În ultimii ani, sursa principală de redare a muzicii a fost smartphone-ul. Tocmai de aceea, îți recomandăm să îți achiziționezi un sistem audio care să dețină aceste opțiuni, așa încât să te bucuri de mai multă flexibilitate și de mai mult control asupra atmosferei de pe barca ta.

  1. Ce tip de sistem audio îți dorești

Acest aspect este foarte important în procesul de upgrade. Este important să știi dacă barca ta are nevoie doar de un set de difuzoare noi sau de un întreg sistem, alcătuit din difuzoare, subwoofer, amplificator, etc. În acest caz, contează audiența și genul de muzică ascultat.

 

 

difuzoare marine

Tipuri de difuzoare marine

Pe piața audio vei găsi mai multe tipuri de difuzoare marine. Înainte să alegi un anumit model, este important să cunoști specificațiile tehnice ale acestora. Cele mai populare modele sunt cele coaxiale, care au dovedit în timp o funcționare excepțională. Tot din punct de vedere al popularității putem discuta și despre difuzoarele cu LED. Acestea, pe lângă performanțele acustice foarte calitative, au un design deosebit și crează o atmosferă unică pe ambarcațiune.

Hertz, unul dintre cele mai iubite brand-uri de produse marine

Hertz este un brand puternic și renumit, care a devenit cunoscut datorită prezenței incontestabile pe piața car audio. Pentru că ține mereu cont de dorințele clienților săi, Hertz Audio și-a ramificat existența în domeniul marin. Vei putea găsi în portofoliul lor difuzoare, subwoofere, amplificatoare, procesoare de sunet sau playere.

Din punct de vedere al difuzoarelor, acestea se împart în două serii: Seria Marină și Seria PowerSport. Ambele serii sunt disponibile în variantele de 6.5 și 8 inch, precum și în trei modele: HEX, HMX și HTX. Toate produsele din aceasta gamă au protecție adecvată mediului, pentru a preveni decolorarea și deteriorarea provocate de soare, apă sau soare.

Pe lângă faptul că sunt o soluție fiabilă, difuzoarele marine se bucură de o tehnologie premium, care pot genera putere și fără existența unui amplificator.

Dacă ai nevoie de un sistem mult mai amplu și mai sofisticat, care să nu se limiteze doar la difuzoare noi, atunci îți vom prezenta câteva caracteristici ale amplificatoarelor, subwooferelor și playerelor marine.

Integrate într-un sistem complex, subwooferele marine sunt special create pentru a oferi o atmosferă acoustică perfectă. Un set de două subwoofere instalate central pe barcă, poate crea un efect de scenă.

Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, ai nevoie de un amplificator. Acesta funcționează aproape la fel ca cel din configurația automobilelor. Amplificatorul este practic punctul de control, pentru ca muzica să fie redată la calitatea acustică pe care ți-o dorești.

Playerele marine nu sunt o necesitate, dar acestea odată instalate, îți oferă un confort în plus. Acesta poate fi asemănat cu o interfață de control asupra celorlalte componente ale sistemului audio instalat pe ambarcațiune. Sunt disponibile în variantă digitală și au un design elegant și modern, ușor de utilizat.

Seria PowerSport este varianta PRO a produselor marine și se recomandă a fi instalate pe ambarcațiuni de dimensiuni mai mari.

Motive pentru care tu să instalezi un sistem nou pe barca ta

  • Îți dorești mai multă calitate care să redea muzica preferată;
  • Produsele actuale pe care le găsești pe piață vin cu performanțe uimitoare
  • Calitatea și claritatea sunetului este la un nivel superior
  • Durabilitatea, măsurată în timp, este o caracteristică foarte importantă

Alege cea mai bună opțiune pentru tine

Pe barca ta, tu ești căpitanul, așadar alegerea este în mâinile tale! Timpul petrecut pe propria ambarcațiune va fi mai plăcut, dacă asculți muzică de calitate la bord.

Noi  îți recomandăm să apelezi la ajutorul specialiștilor în domeniu, atât pentru consilierea de dinaintea achiziționării, cât și pentru montaj. Pentru ca tu să fi sigur că instalarea a fost făcută corespunzător și pentru a te bucura pe deplin de noile achiziții.

Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumim pentru faptul că ai ales să parcurgi această călătorie alături de noi. Venim în întâmpinarea ta cu ajutorul și sfaturile necesare, pentru ca tu să te bucuri de plimbările lungi cu barca. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi: 0374490389.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ACUSTICE ȘI CREȘTEREA CONFORTULUI MAȘINII TALE

CONFIGUREAZĂ-ȚI MAȘINA

spot_img

Categorii Articole

Cele mai citite articole