Cel mai galagios Hummer H2 din lume!

    Cel mai mare si ambitios proiect de  tuning audio de care am auzit in ultima perioada de timp? Acest Hummer H2 cu 86 de difuzoare, fara doar si poate.

Lansat pe piata in cursul anului 2002 si tinut in productia de serie pana in 2009, celebrul Hummer H2 a primit de-a lungul existentei sale numeroase pachete de tuning, care mai de care mai interesante.De la faimoasele „spinnere” si pana la neconventionalele conversii la categoria „limuzina”, proprietarii vechiului automobil american au avut solutii dintre cele mai variante pentru a-si personaliza propriul exemplar.

Metoda aleasa de Rafael Capone – care detine, intamplator ori ba, un studio de inregistrari in orasul Atlanta – depaseste insa orice limita a imaginatiei, indiferent despre aspectul luat in considerare.

Intr-o alta ordine de idei, americanul a decis sa-si transforme propriul Hummer H2 intr-un soi de discoteca pe patru roti, lista modificarilor operate cuprinzand inclusiv… nici mai mult, nici mai putin de 86 de boxe.

Potrivit mandrului proprietar, automobilul din cazul de fata se aude de la distante de aproape cinci kilometri si, probabil mai important decat atat, este abonat la premiile show-urilor de car audio.

AURA- The sound equipment

Dragi cititori

Ne face placere sa va informam , de adaugarea in portofoliul nostru de produse al brand-ului  AURA, totodata punctam prezenta/ lansarea  acestuia oficial si  pe piata din Romania.

 

https://www.soundhouse.ro/car-audio/accesorii/cablu-rca/filtrare/brand-f1,aura-v478

https://www.soundhouse.ro/car-audio/audio/difuzoare-auto/filtrare/brand-f1,aura-v478

 

Aura- Cea mai mare gamă de produse si accesorii car audio. Aura Sound Equipment este marca numărul 1 din Europa de est printre producătorii de accesorii CAR AUDIO.

De  la difuzoare, amplificatoare, conectica ( kit cablu, cablu difuzoare, cablu alimentare) distribuitoare de curent pana la  socluri de sigurante.
AurA Sound Equipment este un brand tânăr, în creștere rapidă în domeniul acustică și accesorii auto, conceput și creat pentru a satisface pe deplin nevoile amatorilor și profesioniștilor. Compania a inițiat o ofertă pentru o gamă variată de produse, care este în continuă creștere, luând în considerare dorințele utilizatorilor și instalatorilor obișnuiți. În prezent, este un imens rezervor de oferte unice pentru fiecare gust și buget. Gama de produse sub marca AURA are aproximativ 800 de articole.
În present  produsele AURA reprezintă o opțiune excelentă de a colecta un sunet decent fără a vă goli buzunarele. Gamă largă propusă permite, în fiecare caz, selectarea diverselor opțiuni pentru sistemele audio. Și experții vor găsi cu siguranță în sortimentul de brand tot ceea ce este necesar pentru implementarea proiectelor audio auto de orice complexitate!

 

Cu aceasta gama nou lansata, va anuntam ca produsele afernte sunt in stoc, le puteti studia, implicit comanda.

Detaliile fac diferenta intotdeauna!

Relatii de calitate, parteneriat de success!

 

Viitorul nostru stă în puterea exemplului. Care este exemplul pe care il lași tu în urmă?
Parteneriatul în stilul Sound House este unul care înnoadă relații, lasă amintiri plăcute și amprentează profesionalismul celor care fac parte din echipa noastra.
Parteneriatul ul în stilul nostru înseamnă să primești și apoi să dai mai departe; așadar, ne informăm, ne pregătim, consolidăm relațiile dintre noi ca și colegi și toate acestea le oferim mai departe către partenerii noștri. Poate sună mai mult a spot publicitar dar toate acestea chiar se întâmplă. Echipa este una foarte bine închegată pentru că am clădit relații pe valori și principii spirituale care dau calitatea umană mult căutată în zilele noastre.
Saptamana aceasta am vizitat unul din partenerii nostri din Bucuresti, prin urmare articolul le este dedicat. Si cum suntem o echipa si punem pret pe calitatea unui parteneriat va prezentam echipa partenerului nostru
A spune „Multumesc” este un gest firesc si, mai ales, extrem de necesar. Fie ca e vorba de o relatie personala sau de una de afaceri.
Dacă sunteți din Bucuresti, sau sunteți în trecere, vizitați-i pe partenerii noștri de la Sound Car !( care se afla Târgul Vitan, Stand SB7, Splaiul Unirii 450, București 356661 telefon 0722 393 046 )
Găsiți diverse game de poduse al brand-urilor ce le promovam si totodata importam, Hertz si Audison si insonorizant STP.
Deasemenea aici veti gasi cei mai buni profesionisti ce va pot pune la dispozitie cele mai bune servicii si solutii.

#Hertz#parteneriat#multumesc# Sound House Team# din pasiune pentru sunet

https://www.soundhouse.ro/

https://www.auto-sound.ro/

Smart search: Configurator audio

 

Colaborarea noastră cu producători renumiți la nivel global și pasiunea pentru domeniul car audio reprezintă premisa înființării configuratorului nostru audio, si pentru ca vrem sa iti usuram munca venim in intampinarea ta .
Credem în muzică. Știm cât de mult contribuie la buna dispozitie in timpul sofatului astfel it oferim o gama variata de produse dedicate masinii tale.
Fie ca ai ales marca BMW , MINI COOPER sau MERCEDES BENZ avem SOUND PACK CONFIGURATOR potrivit .
Alege automobilul tău pentru a gasi sistemul audio proiectat special pentru tine!
Nu ezitati si profitati acum de beneficiile pe care vi le ofera tehnologia de ultima generatie. In plus, nu trebuie sa va faceti probleme intrucat preturile sunt deosebit de accesibile si veti putea sa profitati de tot ceea ce este mai performant si mai adecvat necesitatilor pe care le aveti. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul www.soundhouse.com unde veti putea sa vizualizati modelele disponibile si sa aflati mai multe informatii despre caracteristicile tehnice pe care le detine.

Inele/ adaptoare MDF Auto

Daca ieri abordam tematica cablurilor si importanta lor, azi vreau sa largim tematica discutilor cu abordarea inelelor.
Pentru ca ne plac lucrurile bine facute, va oferim inele din MDF pentru montarea corecta a difuzoarelor in portierele auto. Dimensiunile inelelor sunt respectate cu strictete si nu variaza intre loturi iar prelucrarea automatizata si inspectia individuala a fiecarui inel au ca rezultat cele mai bune produse de acest fel disponibile pe piata.
Vine o zi cand iti schimbi difuoarele auto OEM, cu altele noi, iar pentru instalarea acestora ai nevoie de inele adaptoare care au rolul in prinderea difuzoarului in usa. Modul de instalare este unul simplu. Se prinde inelul de fata de usa apoi pe inele se aseaza difuzorul.
Va punem la dispozitie o gama variata de inele adaptoare , cat si informatii suplimentare ce va pot ajuta in gasirea modelului potrivit masinii dvs.

Pentru informatii suplimentare , colegii nostri din departamenul tehnic va stau la dispozitie

https://www.soundhouse.ro/car-audio/accesorii/inele-adaptoare