Acest subwoofer a fost numit cel mai bun subwoofer de 8 inch produs vreodata pentru "performantele sale remarcabile". Un pachet impresionant cu o excursie liniara, care depaseste 0,75 in. (19 mm), ii permite sa produca impact mult dincolo de alte subwoofere de 8 inci.

 

Modelul 10W7AE este cel mai bine utilizat cu un amplificator cu o putere in jur de 200W - 500W.

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

W-Cone este un ansamblu de conuri care ofera o rigiditate uimitoare cu o greutate minima. Forma ofera de asemenea o rigiditate torsionala superba, care este esentiala pentru mentinerea alinierii bobinei vocale la limitele de suspensie.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Aceasta tehnica de asamblare, conceputa de JL Audio, asigura o geometrie adecvata a difuzorului asamblat pentru un control mai bun al excursiei si alinierea dinamica a bobinelor vocale.

 

Prin utilizarea spatiului pierdut in difuzoarele conventionale, aceasta inovatie de ultima generatie controleaza excursia masiva a difuzorului W7 fara a sacrifica zona conica pretioasa.

 

Acest sistem inovativ de ventilatie imbunatateste foarte mult disiparea termica si manevrarea puterii, prin directionarea fluxului de aer pe bobina vocala, lucrand in combinatie cu tehnologia de racire "Elevated Frame Cooling" pentru a elimina eficient caldura bobinei vocale. 

Putere RMS :500 W

 

Impedanta : 3 Ohm

 

Fs: 35.2 Hz

 

Qes:  0.654

 

Qms:  9.5

 

Qts:  0.612

 

Vas: 0.61 cu ft / 17.4 L

 

Xmax:  0.75 in / 19 mm

 

SPL @ 1 W / 1 m :  82.7 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 8W7AE, 200mm, 500W RMS

Cod produs: 8W7AE
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Pachetul contine 1 subwoofer. Citeste mai mult
La comandă
2,795 lei
Wishlist Compară Recomanda
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp