Subwooferul 13W7AE-D1.5 ofera o capacitate extraordinara de excursie in raport cu dimensiunile sale. De asemenea reuseste sa mentina o temperatura constanta la putere inalta si reda notele de bass cu o precizie si o putere deosebita.

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strans, curat, articulat.

 

W-Cone este un ansamblu de conuri care ofera o rigiditate uimitoare cu o greutate minima. Forma ofera de asemenea o rigiditate torsionala superba, care este esentiala pentru mentinerea alinierii bobinei vocale la limitele de suspensie.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Aceasta tehnica de asamblare, conceputa de JL Audio, asigura o geometrie adecvata a difuzorului asamblat pentru un control mai bun al excursiei si alinierea dinamica a bobinelor vocale.

 

Prin utilizarea spatiului pierdut in difuzoarele conventionale, aceasta inovatie de ultima generatie controleaza excursia masiva a difuzorului W7 fara a sacrifica zona conica pretioasa.

 

Acest sistem inovativ de ventilatie imbunatateste foarte mult disiparea termica si manevrarea puterii, prin directionarea fluxului de aer pe bobina vocala, lucrand in combinatie cu tehnologia de racire "Elevated Frame Cooling" pentru a elimina eficient caldura bobinei vocale. 

Putere RMS : 1500W

 

Impedanta : 1.5 Ohm

 

Fs:  23.5 Hz

 

Qes:  0.476

 

Qms:  7.517

 

Qts:  0.448

 

Vas:  3.68 cu ft / 104.3 L

 

Xmax:  1.25 in / 32 mm

 

SPL @ 1 W / 1 m:  86.3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 13W7AE D1.5 , 330 mm, 1500W RMS

Cod produs: 699440921169
Garantie 24 luni
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine 1 subwoofer. Citeste mai mult
Stoc limitat
9.700 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp