Modelul 12W1v3 este un suboofer usor de 12 inci, cu capacitati excelente de performanta la niveluri moderate de putere. Are o adancime de montare moderata fara ventilator, astfel incat partea din spate a structurii motorului poate fi plasata direct pe o margine a incintei. 12W1v3 are o capacitate excelenta de manevrabilitate si liniaritate a membranei, care ii permite sa reproduca subbasul cu o calitate surprinzatoare.

 

Modelul 12W1v3 este cel mai bine utilizat cu un amplificator cu o putere in jur de 75W - 300W.

 

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Aceasta tehnica de asamblare, conceputa de JL Audio, asigura o geometrie adecvata a difuzorului asamblat pentru un control mai bun al excursiei si alinierea dinamica a bobinelor vocale.

 

 

Patentul “Vented Reinforcement Collar” de la JL Audio imbunatateste rigiditatea si stabilitatea conului/bobinei de voce si directioneaza fluxul de aer peste bobina pentru o o performanta termica imbunatatita.

 

Vented Reinforcement Collar Diagram

 

 

Suspensiile de difuzor, bobinele vocale, terminalele și firele de plumb sunt asamblate in prealabil, folosind un proces brevetat, pe un suport compozit pentru o precizie si fiabilitate imbunatatita.

Putere RMS:  300W

 

Impedanta: 4/2 Ohmi

 

Fs:  26.55 Hz

 

Qes:  0.554

 

Qms:  8.731

 

Qts:  0.521

 

Vas:  2.544 cu ft / 72.04 L

 

Xmax:  0.45 in / 11 mm

 

SPL @  1 W / 1 m:  85.9 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 12W1V3-4, 300mm, 300W RMS

Cod produs: 699440920834
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine un subwoofer. Selectati impedanta dorita! Citeste mai mult
Precomandă
1.130 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp