10W1v3 este o alegere exceptionala atunci cand spațiul este foarte strans. Dispune de adancime de montare redusa si o structura compacta a motorului, ceea ce ii permite sa se incadreze confortabil intr-o multime de spatii inguste unde un subwoofer tipic de 10 inci nu ar putea. 10W1v3 are o capacitate excelenta de manevrabilitate si liniaritate a membranei, care ii permite sa reproduca subbasul cu o calitate surprinzatoare.

 

Modelul 10W1v3 este cel mai bine utilizat cu un amplificator cu o putere in jur de 50W - 150W.

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

 

Aceasta tehnica de asamblare, conceputa de JL Audio, asigura o geometrie adecvata a difuzorului asamblat pentru un control mai bun al excursiei si alinierea dinamica a bobinelor vocale.

 

 

Patentul “Vented Reinforcement Collar” de la JL Audio imbunatateste rigiditatea si stabilitatea conului/bobinei de voce si directioneaza fluxul de aer peste bobina pentru o o performanta termica imbunatatita.

 

Vented Reinforcement Collar Diagram

 

Suspensiile de difuzor, bobinele vocale, terminalele și firele de plumb sunt asamblate in prealabil, folosind un proces brevetat, pe un suport compozit pentru o precizie si fiabilitate imbunatatita.

Putere RMS:  300W

 

Impedanta: 4 Ohm 

 

Fs:  25.23 Hz

 

Qes:  0.463

 

Qms:  7.246

 

Qts:  0.436

 

Vas:  1.559 cu ft / 44.15 L

 

Xmax:  0.45 in / 11 mm

 

SPL @ 1 W / 1 m:  83.9 dB SPL

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto JL Audio 10W1V3 2/4, 250mm, 300W RMS

Cod produs: 699440920810
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Frecvente remarcabile si capacitate foarte buna de redare a frecventelor joase. Subwoofer-ul auto JL AUDIO 10W1V3 2/4 este conceput pentru a mari placerea acustica. Este o alegere excelenta pentru performanta redata. Citeste mai mult
Precomandă
1.030 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp