Performanță remarcabilă într-o dimensiune compactă, aceasta este țintă a subwoofer-urilor audio Mille Pro. Pe baza succesului dobândit cu echipa Mille Legend, echipa R & D a optimizat procesul de producție pentru a oferi "experiența sonoră Hertz" unui public mai larg folosind o parte din tehnologiile și materialele liniei pilot.

  • Conul MP 250 D4.3 este realizat prin presarea pulpei de hârtie cu injecția de pulberi minerale, aceeași tehnică de construcție utilizată pentru Legend. Profilul V-cone® crește rigiditatea, permițând conului să funcționeze ca un piston. Materialele surround sunt alcătuite din cauciuc butilic IIR de înaltă puritate.
  • La fel ca ML2000.3 Legend și ML2500.3Legend, subwooferele Mille PRO sunt construite cu tehnologia Boundary Free Surround, care permite o suprafață mai mare de emisie cu diametrul egal, generând o presiune acustică mai mare.
  • Coșul anti-rezonant din aliaj de aluminiu cu 6 spițe este același ca cel de top ML 2500.3 Legend și contribuie la amortizarea mecanică a subwooferului, fiind absolut transparentă pentru sunet.
  • Bobina de voce cu 4 straturi de 65 mm este mai mare de 60 mm și este înfășurată într-un dispozitiv TIL-P, asigurând o deplasare liniară înaltă.
  • Configurația impedanței 4 Ω + 4 Ω DVC îmbunătățește versatilitatea pentru a se potrivi cu orice sistem de amplificare.
  • Sistemul de răcire și decompresiune cu aer evită necesitatea unei găuri centrale pe placa inferioară cu trei avantaje:

 

 

 

 

 

 

Putere maxima W - 1200W
Putere RMS W - 600W
Impendanta - 4+4 Ohm
Sensibilitate - 83,5 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Hertz Mille Pro MP 250 D4.3, 250mm, 600W RMS

Cod produs: MP 250 D4.3
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Stoc limitat
1,400 lei
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp