Performanță remarcabilă într-o dimensiune compactă, aceasta este țintă a subwoofer-urilor audio Mille Pro. Pe baza succesului dobândit cu echipa Mille Legend, echipa R & D a optimizat procesul de producție pentru a oferi "experiența sonoră Hertz" unui public mai larg folosind o parte din tehnologiile și materialele liniei pilot.

  • Conul MP 250 D4.3 este realizat prin presarea pulpei de hârtie cu injecția de pulberi minerale, aceeași tehnică de construcție utilizată pentru Legend. Profilul V-cone® crește rigiditatea, permițând conului să funcționeze ca un piston. Materialele surround sunt alcătuite din cauciuc butilic IIR de înaltă puritate.
  • La fel ca ML2000.3 Legend și ML2500.3Legend, subwooferele Mille PRO sunt construite cu tehnologia Boundary Free Surround, care permite o suprafață mai mare de emisie cu diametrul egal, generând o presiune acustică mai mare.
  • Coșul anti-rezonant din aliaj de aluminiu cu 6 spițe este același ca cel de top ML 2500.3 Legend și contribuie la amortizarea mecanică a subwooferului, fiind absolut transparentă pentru sunet.
  • Bobina de voce cu 4 straturi de 65 mm este mai mare de 60 mm și este înfășurată într-un dispozitiv TIL-P, asigurând o deplasare liniară înaltă.
  • Configurația impedanței 4 Ω + 4 Ω DVC îmbunătățește versatilitatea pentru a se potrivi cu orice sistem de amplificare.
  • Sistemul de răcire și decompresiune cu aer evită necesitatea unei găuri centrale pe placa inferioară cu trei avantaje:

 

 

 

 

 

 

Putere maxima W - 1200W
Putere RMS W - 600W
Impendanta - 4+4 Ohm
Sensibilitate - 83,5 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Hertz Mille Pro MP 250 D4.3, 250mm, 600W RMS

Cod produs: 8018823120814
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Precomandă
1.470 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp