Performanță remarcabilă într-o dimensiune compactă, aceasta este țintă a subwoofer-urilor audio Mille Pro. Pe baza succesului dobândit cu echipa Mille Legend, echipa R & D a optimizat procesul de producție pentru a oferi "experiența sonoră Hertz" unui public mai larg folosind o parte din tehnologiile și materialele liniei pilot. Conul MP 250 D2.3 este realizat prin presarea pulpei de hârtie cu injecția de pulberi minerale, aceeași tehnică de construcție utilizată pentru Legend.

Profilul V-cone® crește rigiditatea, permițând conului să funcționeze ca un piston. Materialele surround sunt alcătuite din cauciuc butilic IIR de înaltă puritate. La fel ca ML2000.3 Legend și ML2500.3 Legend , subwooferele Mille PRO sunt construite cu tehnologia Boundary Free Surround, care permite o suprafață mai mare de emisie cu diametrul egal, generând o presiune acustică mai mare. Coșul anti-rezonant din aliaj de aluminiu cu 6 spițe este același ca cel de top ML 2500.3 Legend și contribuie la amortizarea mecanică a subwooferului, fiind absolut transparentă pentru sunet.

Bobina de voce cu 4 straturi de 65 mm este mai mare de 60 mm și este înfășurată într-un dispozitiv TIL-P, asigurând o deplasare liniară înaltă. Configurația impedanței 2 Ω + 2 Ω DVC îmbunătățește versatilitatea pentru a se potrivi cu orice sistem de amplificare. 

1.  Design ergonomic, ultra-compact, cu o gamă de parametri electroacustici optimizați pentru aplicații sigilate cu volum de 10 - 17 litri.

2. CCAW, bobină de voce de 100 mm, capabilă să manipuleze puterea muzicală de 1400 W, menținând temperatura de lucru foarte scăzută, reducând compresia dinamică la minim.

3. Bobină de voce înfășurată pe TIL: acest material fabricat din fibră de sticlă combină proprietățile de răspândire a căldurii cu aluminiu cu rigiditatea compozitelor poliamidice, pentru o performanță acustică fără compromisuri.

4. Exponențial V-cone® cu geometrie optimizată pentru rigiditate ridicată a conului și rezistență puternică la deformare chiar și la excursii maxime.

5. Înveliș din cauciuc IIR, pentru o performanță SPL mai mare decât alte subwoofere cu același diametru exterior.

6. Conul de hârtie cu minerale, pentru o rigiditate și amortizare superioară.

7.  Coș de aliaj de aluminiu foarte rezistent la acustică, cu structură autoportantă cu găuri de aerisire.

8. Marginea coșului tăiată elegant, cu CNC, cu logo-ul Hertz.

9. Posibilitatea de a fixa subwooferul pe peretele cutiei, profitând pe deplin de dimensiunile sale minime.

10. Motor compact de înaltă performanță, cu un câmp magnetic superior transferat pe bobină.

 

Putere maxima W - 1200W
Putere RMS W - 600W
Impendanta - 2+2 Ohm
Sensibilitate - 83,5 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Hertz Mille Pro MP 250 D2.3, 250mm, 600W RMS

Cod produs: 8018823114387
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Un subwoofer auto de top din gama Hertz care reuseste sa satisfaca chiar si cele mai mari pretentii acustice. Subwooferul HERTZ MILLE PRO MP 250 D4.3 este dedicat pasionatilor care vor sa investeasca in obrinerea unui sunet profesional si liniar. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.470 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp