Fanii de muzică care participă la concerte live cunosc bine emoțiile pe care le pot genera frecvențele joase nedistorsionate fără compresie dinamică. Din acest motiv, HertzAudioVideo R & D a creat subwooferul ML 2500.3 Legend car audio. În timpul fazei lungi de dezvoltare, designerii și-au stabilit un singur scop ambițios: de a transfera emoțiile unei performanțe live în mediul auto. Datorită unui design complet reînnoit, subwooferele audio ML2500.3 au o dimensiune extrem de compactă și sunt optimizate pentru a juca în incinte cu cutii reduse. Această alegere de design combină două cerințe greu de realizat până în prezent: performanța de referință și ușurința instalării.

  • Profilul V-cone® împiedică deformarea conului în cursul acestuia, asigurându-se că "pistonul" funcționează într-o poziție corectă, maximizând producția de presiune acustică.
  • BOUNDARY FREE SURROUND - această tehnologie oferă posibilitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să se deplaseze cu o masă mai mare de aer, deci produce presiune acustică mai mare. Acest cadru special este construit din cauciuc IIR foarte pur, asigurând liniaritate termică și mecanică extraordinară.

    Pachetul contine 2 difuzoare.

Putere maxima W - 1400W
Putere RMS W - 700W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 88 db
Raspuns in frecventa - 27 ÷ 500 Hz
Magnet Difuzor - Neodynium

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Hertz Mille Legend ML 2500.3, 250mm, 700W RMS

Cod produs: 8018823114356
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Optional grila MLG 2500.3 Citeste mai mult
Stoc limitat
3.250 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp