Fanii de muzică care participă la concerte live cunosc bine emoțiile pe care le pot genera frecvențele joase nedistorsionate fără compresie dinamică. Din acest motiv, HertzAudioVideo R & D a creat subwooferul ML 2500.3 Legend car audio. În timpul fazei lungi de dezvoltare, designerii și-au stabilit un singur scop ambițios: de a transfera emoțiile unei performanțe live în mediul auto. Datorită unui design complet reînnoit, subwooferele audio ML2500.3 au o dimensiune extrem de compactă și sunt optimizate pentru a juca în incinte cu cutii reduse. Această alegere de design combină două cerințe greu de realizat până în prezent: performanța de referință și ușurința instalării.

  • Profilul V-cone® împiedică deformarea conului în cursul acestuia, asigurându-se că "pistonul" funcționează într-o poziție corectă, maximizând producția de presiune acustică.
  • BOUNDARY FREE SURROUND - această tehnologie oferă posibilitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să se deplaseze cu o masă mai mare de aer, deci produce presiune acustică mai mare. Acest cadru special este construit din cauciuc IIR foarte pur, asigurând liniaritate termică și mecanică extraordinară.

    Pachetul contine 2 difuzoare.

Putere maxima W - 1400W
Putere RMS W - 700W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 88 db
Raspuns in frecventa - 27 ÷ 500 Hz
Magnet Difuzor - Neodynium

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Hertz Mille Legend ML 2500.3, 250mm, 700W RMS

Cod produs: ML 2500.3
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Optional grila MLG 2500.3 Citeste mai mult
Stoc limitat
3.100 RON
Wishlist Compară Recomanda


Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp