Aura Fireball 12

Aura Fireball 12 este un subwoofer ideal pentru cei care sunt noi in lumea de car audio tuning, si cauta un subwoofer sa umple frecventele joase cu un kick placut si nu prea agresiv. Subwooferul este echipat cu doua bobine de 2 Ohmi, ce va permite sa il legati in serie sau paralel in functie de preferintele voastre.

 

Un subwoofer nou trebuie sa treaca printr-un scurt, dar important proces de rodaj inainte de a fi rulat in conditii mai dure. Acest lucru va asigura performanta asa cum a fost conceputa. Procesul implica supunerea subwooferului la niveluri de volum scazut spre medii timp de cateva ore in incinta. Acest lucru va slabi suspensia pentru a preveni supraincalzirea bobinei vocale. Supraincarcarea wooferului inainte de a fi rodat va avea ca rezultat o defectiune prematura si performante slabe.

Diametru: 300mm


Putere RMS:  351W

 

Putere MAX:  701W


Sensibilitate: 86,1dB

 

Raspuns in frecventa: 30-400Hz.


Cadru: Otel


Impedanta: 2+2 Ohmi


Con: Hartie presata,

 

QTS: 0,671

 

FS: 35Hz.

Vas: 47,26

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Aura Fireball 12, 300mm, 351W RMS

Cod produs: 4627107219645
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Un subwoofer, care oferă un bass echilibrat și puternic, cu un control extrem de precis în linia de frecvențe joase. SUBWOOFER AUTO AURA FIREBALL 12 este opțiunea ideală pentru cei proaspăt inițiați în lumea tunningului auto. Citeste mai mult
Precomandă
399 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp