Cu scopul de a asigura o ieșire acustică ridicată chiar și atunci când este utilizată cu putere mai mică, APS 8 R a fost proiectat pentru a fi utilizat într-o incintă de reflex de 8,5 litri, cu acordaj între 30 și 40 Hz. APS 8 R a fost dezvoltat special pentru a fi combinat fie cu bit AP8.9, fie cu bit AP4.9 / AP4 D. Componentele subwooferului Prima au fost dezvoltate cu scopul principal: de a oferi o putere mare în spații strâmte. Cu toate acestea, adâncimea de montaj redusă a însemnat în mod tradițional o excursie redusă.

  • Principalele subwoofere folosesc o geometrie specială care garantează o excursie mare a grupului mobil, păstrând în același timp adâncimea de montare la minim.
  • Surroundul și spider-ul au fost proiectate cu atenție pentru a preveni fenomenul "rock-mode".
  • Circuitul de răcire a fost proiectat cu orificii de aerisire în pertea de sub spider, eliminând necesitatea orificiilor de ventilare de pe placa de bază. Acest lucru permite ca subwooferul să fie montat aproape de peretele din spate al incintei, profitând în cea mai mare măsură de adâncimea de montare redusă.

Putere maxima W - 500W
Putere RMS W - 250W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 84 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Audison Prima APS 8 R, 200mm, 250W RMS

Cod produs: 8018823120609
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Stoc suficient
740 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp