Subwooferul auto Audison APS 8 D este proiectat pentru a oferi performanțe maxime într-o incintă închisă, cu volume ultra-compacte de la 7,5 lt. La 8,5 lt.

  • Dispune de conectori push pentru a facilita cablarea.
  • A fost dezvoltat cu scopul principal: de a furniza o putere mare în spații strâmte. Cu cât aerul se mișcă mai mult, cu atât mai multă putere. Cu toate acestea, adâncimea de montare redusă a însemnat în mod tradițional o excursie redusă.
  • Principalele subwoofere folosesc o geometrie care garantează o excursie mare a grupului mobil, păstrând în același timp adâncimea de montare la minim.
  • Surroundul și spiderul au fost proiectate cu atenție pentru a preveni fenomenul "rock-mode".
  • Circuitul de răcire a fost proiectat cu orificii de aerisire sub spider, eliminând necesitatea orificiilor de ventilare de pe placa de bază.
  • Acest lucru permite ca subwooferul să fie montat aproape de peretele din spate al incintei, profitând în cea mai mare măsură de adâncimea de montare redusă.

Putere maxima W - 500W
Putere RMS W - 250W
Impendanta - 4+4 Ohm
Sensibilitate - 83,5 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Subwoofer auto Audison Prima APS 8 D, 200mm, 250W RMS

Cod produs: 8018823119030
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Un spatiu mic de montaj si o putere mare de redare! AUDISON PRIMA APS 8 D este un subwoofer ingust cu performante excelente in incinte, litraj mic si cu 2 bobine care permit o libertate mai mare in configurarea sistemului, conform preferintelor tale Citeste mai mult
Stoc suficient
790 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp