Noul Procesor Audison bit

bit Nove este un dispozitiv plin de tehnologie, dedicat calitatii audio auto. Inca din 2007, anul in care a fost lansat pentru prima data bit One, Audison nu a incetat sa ofere solutii inovatoare segmentului de procesoare audio digitale. Noul dispozitiv bit Nove a luat nastere datorita cunostintelor unice din industria audio auto, este unealta perfecta pentru a extinde si a perfectiona sistemul audio. 

 

Conexiuni de intrare

Echipat cu 6 canale de nivel mare (3-20V) si nivel mic (1.2-8V), bit Nove poate fi folosit cu orice sursa audio, fie cea a producaorului auto sau una adaptata.

Intrarea auxiliara RCA (0.3-5V) este perfecta pentru a conecta o tableta sau telefonul, asigurand cea mai inalta caitate audio posibia.

De asemenea se regasesc doua porturi pentru semnal optic digital cu o rezolutie maxima acceptata de 192kHz/24 bit pentru a conecta simultan o sursa de rezoutie inalta (ex. Audison bit Play HD) si convertorul audio Audison bit DMI (MOST bus – TOSLINK).

In cativa pasi simpli, softul de configurare insumeaza semnalul primit de procesor si il deegalizeaza pentru a obtine un semnal liniar si nedistorsionat.

 

USS – Simulator universal de difuzoare
Multumita integrarii tehnologiei USS, bit Nove poate fi conectat la surse ce sunt echipate cu detector de difuzoare pe circuit, lucru care altfel s-ar putea traduce in anulatea sunetului pe intreg sistemul.

 

Conexiuni de iesire

bit Nove ofera noua iesiri de nivel mic pe conectori RCA, asigurand o varietate mare de configurari cu multiple amplificatoare. Pentru fiecare canal, procesorul poate prelucra un egalizator parametric pentru ajustari optime, un filtru in 68 pasi de frecventa, doua filtre de tip Butterworth si Linkwitz-Riley cu pante de taiere de la 6 pana la 24 dB/Oct si aliniere in timp. 

 

 

BIT DRIVE

Compatibil cu Audison bit Tune si cu portalul bit Drive

 

 

DE-EQ - De Equalization

Functie de deegalizare a semnalului oferit de sursele audio ale fabricantului.

 

 

USS technology

Permite procesoarelor bit sa lucreze cu surse audio ce au detectoare de difuzore pe circuit.

Echipat cu 6 intrări de nivel ridicat (3 ÷ 20V) și joase (1,2 ÷ 8V), bit Nove poate fi utilizat cu orice tip de player aftermarket și sursă OEM.

 

Intrarea auxiliară RCA (0.3 ÷ 5V) este perfectă pentru conectarea smartphone-ului sau a tabletei la bit Nove, oferind cea mai înaltă calitate posibilă.

 

Software-ul PC avansat completează canalele aparținând aceluiași front și de-egalizează răspunsul frecvenței sursă OEM în câțiva pași simpli.

 

Există, de asemenea, două intrări digitale optice cu o rezoluție maximă acceptată de 192 kHz / 24 de biți pentru a conecta simultan un bit DMI Audison la bit Nove (care accepta sunetul digital din unitatea mașinii MOST) și playerul Hi-Res Play HD.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Procesor de sunet auto Audison Bit NOVE , 9 canale

Cod produs: 8018823124706
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Precomandă
2.550 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp