Pachet de Bass cu subwoofer tip tub pentru un porbagaj tunat. Pachetul asigură o instalare rapida și ușoară!

 

 

Subwoofer auto HERTZ DST 30.3B

Căutați un bass puternic, impresionant și aplăudat de colegii voștrii? Acesta este DST 30.3B, un subwoofer cu tub de 12 ", capabil să gestioneze puterea de 1000W. Valoarea sa ridicată de manevrare a puterii este realizată datorită suprafeței din cauciuc butil in exteriorul membranei astfel asigurând o flexibilitate înaltă.  Bobina din cupru pur oferă o capacitate termică și mecanică remarcabilă. Proiectat pentru instalări evidențiate, subwooferul DST 30.3B este acoperit cu o mochetă neagră cu logo-ul Hertz brodat precum și două curele de montare, pentru o instalare și o curățare ușoară.

 

 

Amplificator auto HERTZ HCP 2

HCP 2 este un amplificator stereo, de 200 W, proiectat să extindă sau să modifice cu maximă ușurință sistemul audio standard a mașinii: cu intrări pre-amplificate (Pre-In) și cu intrări de nivel înalt (Speaker-In), pentru conectarea in orice sistem. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun de un sistem crossover complet. Sistemul de disipare a căldurii este optimizat cu temperatura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. Cu sistemul HCP 2 pot fi realizate sisteme de putere înaltă: setabile atât mono, cât și pentru  pentru sisteme mai complexe. De asemenea, include un filtru cu intensitatea basului (0 ÷ 12 dB) pentru a îmbunătăți frecvențele joase.

 

 

REFINED HEATSINK WITH HIGH CONVECTION CAPABILITY

 
Radiatorul de aluminiu extrudat oferă performanțe termice de înaltă eficiență; utilizând partea superioară a radiatorului pentru a disipa eficient căldura generată de componentele electronice astfel temperatura internă rămâne constantă la toate nivelurile de putere.

 

 

COMPLETED FILTER SECTION

 
Gama largă de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru a atinge versatilitatea maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performanțele pre-amplificate filtrate împreună cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatorilor posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă.

 

 

HCP ELECTRONICS

 
Circuitele de intrare echilibrate elimină perturbațiile electromagnetice prezente pe intrările Pre-amplificate sau Speaker. Stația de alimentare are un transformator de înfășurare multiplu și Low-ESR 105.

 

 

ART

 
Funcția de pornire/ oprire la distanță, pornește într-un mod automat amplificatorul împreună cu radioul OEM; elimină necesitatea unui semnal la distanță de la sursă atunci când utilizați difuzorul. Această funcție poate fi de asemenea dezactivată.

 

 

KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.

 
 

Subwoofer auto Hertz DST 30.3B
Putere maxima W - 1000W
Putere RMS W - 250W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 28 ÷ 300Hz
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta

 

Amplificator auto Hertz HCP 2
Canale - 2
Impendanta - 4/2 Ohm
Putere de iesire W - 65W x 2 (4Ω), 100W x 2 (2Ω), 200W x 1 (4Ω)
Distorsiune - THD (100 Hz@4Ω) : 0.01%
S/N Ratio (A weighted@1 V) : 103 dB
Damping factor (100 Hz@4Ω) : 200
Dimensiune: 215 x 190 x 50mm.

 

KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE
5m 8AWG Cablu de alimentare roșu,
1m 8AWG Cablu e alimentare negru,
miniANL suport de siguranța cu 40A siguranța,
5m cablu RCA cu 2 canale rasucit in pereche,
5m 18AWG cablu REM albastru,
8.5mm terminal de inel (roșu + negru),
4,2mm inel terminal (roșu + negru),
Cheie tip imbus.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
nicu pop
08-04-2021 16:34:29
L-am montat intr-un service autorizat pentru a nu pierde garantia. Pret/calitate excelent. Dupa reglajele corecte facute la amp se obtine un bass mai mult decat perfect. Foarte multumit.
oprisor mada
22-04-2021 15:01:57
bassul e mai mult decat suficient...kitul este complet si este destul de usor de instalat daca ai cunostinte de baza, altfel nu va riscati! ...baietii m-au ajutat cu decizia si sunt super de treaba. cine vrea extra bass in masina le recomand acest pachet! +
Certan Benjamin
27-05-2021 15:22:30
Sunt foarte multumit! E un pachet complet cu tot ce iti puteai dori pentru un bass puternic. Nu trebuie sa mai cauti tu suplimentar nimic sau sa te documentezi in plus. Monotarea extrem de usoara si fara probleme. Recomad oricum cu incredere.

Pachet Subwoofer auto Hertz DST 30.3B + Amplificator Hertz HCP 2 + kit de cabluri complet

Cod produs: pach sub dst 30 hcp 2 kit
Garantie 24 luni
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Un pachet complex, care contine 1 Subwoofer Hertz DST 30.3B, 1 Amplificator Hertz HCP 2 si 1 Kit de cabluri complet iti va transforma muzica la un nivel inalt de calitate sonora. Citeste mai mult
La comandă
990 RON
Wishlist Compară Recomanda
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp