Pachet de Bass compact cu un sunet cald si puternic ideal pentru spații inguste, fără compromis la calitate. Pachetul asigură o instalare rapida și ușoară!

 

Subwoofer audio AUDISON APBX 8R

Carcasa subwooferului APBX 8 R a fost dezvoltată cu un port de ventilatie, scopul a fost acela de a exploata creșterea naturală a acusticii găsite în majoritatea autoturismelor sub 60 Hz, cunoscut sub numele de "câștig în cabină". Difuzorul unic de 8 "cu bobină de voce de 4 inch are un motor puternic care maximizează eficiența în combinație cu amplificatorul AP8.9 bit. Frecvența redusă a subwooferului, potrivită cu incinta reflexă, păstrează o excursie scăzută în întreg spectrul audio. 

 

 

Amplificator auto HERTZ D Power 1

Amplificatorul auto HERTZ DPOWER 1 este excelent pentru modernizarea sistemelor OEM. Amplificatoarele mono-Hertz DPower 1 sunt ultra-compacte pentru a asigura instalarea fără efort în spațiile din ce în ce mai înguste ale vehiculelor moderne. Circuitul eficient din clasa D oferă o putere maximă de 600 W într-un șasiu compact, o cerință esențială pentru integrarea în mașină. Funcția de amplificare a intensității basului îmbunătățește frecvența de la 45 Hz până la 12 dB pentru a crește performanța subwoofer-ului. Dublurile SPEAKER & RCA INPUTS permit ca DPower1 să se conecteze la orice tip de sursă, fie că este vorba despre OEM sau despre playerele aftermarket . Pentru o integrare excelentă cu sistemele OEM, DPower1 este echipat cu un circuit inteligent de pornire și oprire automată în conformitate unitatea audio.


 


Excelent pentru modernizarea sistemelor OEM, amplificatoarele DPower sunt ultra-compacte pentru a asigura instalări fără efort în spațiile din ce în ce mai înguste.

 

 


 
Circuitul eficient de clasa D oferă o putere maximă de 600 W într-un șasiu compact, o cerință esențială pentru integrarea în mașină.

 

 


 
Funcția de amplificare a bass-ului DPower1 îmbunătățește de la 45 Hz până la 12 dB pentru a crește performanța subwoofer-ului.

 

 


 
SPEAKER & RCA INPUTS permit amplificatoarelor DPower să se conecteze la orice tip de sursă, fie că este vorba despre OEM sau despre piața pieselor de schimb.

 

 


 
Pentru o integrare excelentă cu sistemele OEM, amplificatoarele de putere sunt echipate cu un circuit inteligent de pornire și oprire automată în funcție de radioul fabricii.

 

 

KIT DE CABLU COMPLET PENTRU INSTALARE

Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.

Subwoofer auto AUDISON APBX 8R

Comp: Reflex SUB BOX
Dimensiune: 200 mm
Manipularea puterii Putere continuă: 250 W
Puterea maximă de: 500 W
Impedanță: 4 Ω
Dimensiune sub cutie:473 ​​x 334 x 109 mm
Greutatea unei componente: 6,64 kg
Con: Hârtie presată cu fibră de carbon
Magnet:Ferrita cu flux de densitate ridicata


Amplificator auto Hertz DPower 1 

Clasa: D
Canale: 1
Impendanta: 4/2 Ohm
Putere de iesire W:  1 Ch 180 W x 1 (4Ω), 1 Ch 300 W x 1 (2Ω)
Filtru Lo-Pass: 50 ÷ 220 Hz @ 12 dB/Oct.
Distorsiune: THD (100Hz @ 4Ω) 0.1 %
S/N Ratio (A weighted @ 1V): 105 dB
Damping factor: (100Hz @ 4Ω) 300
Dimensiune W x D x H: 222,2 x 142 x 50,5mm


KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

5m 8AWG Cablu de alimentare roșu,
1m 8AWG Cablu e alimentare negru,
miniANL suport de siguranța cu 40A siguranța,
5m cablu RCA cu 2 canale rasucit in pereche,
5m 18AWG cablu REM albastru,
8.5mm terminal de inel (roșu + negru),
4,2mm inel terminal (roșu + negru),
Cheie tip imbus.
 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Pachet Subwoofer Audison APBX 8R + Amplificator Hertz D POWER 1 + Kit de cabluri complet

Cod produs: 0743836614279
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul conține: 1x Subwoofer Audison APBX 8R, 1x Amplificator Hertz D Power 1, 1x Kit de cabluri complet Citeste mai mult
Stoc limitat
2.063 RON -11%
(2.319 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp