Performanță Excepțională în Dimensiuni Compacte: Cu un magnet puternic din neodim, Hertz ST 25K NEO oferă performanțe superioare într-un design compact. Cu aceaste tweetere, vei experimenta sunetul de cea mai înaltă calitate într-un format ușor.

Design Optimizat cu FEM: Folosind Metoda Elementelor Finite (FEM), Hertz a creat un driver optimizat pentru performanțe superioare. Rezultatul este un sunet clar, detaliat și captivant care îți va îmbogăți experiența auditivă.

Bobină CCAR pentru Capacitate Termică Excepțională: Cu o bobină CCAR (Copper Clad Aluminium Ribbon), Hertz ST 25K NEO se remarcă prin capacitatea sa termică și mecanică excepțională. Această caracteristică îl pregătește pentru funcționare în cele mai dificile condiții.

Membrană Ușoară din Aluminiu: Membrana din aluminiu de înaltă calitate maximizează nivelul de presiune acustică (SPL) chiar și la curent ridicat, asigurând o reproducere sonoră autentică și captivantă.

Rezistență la Factorii de Mediu: Hertz ST 25K NEO a fost concepută pentru a face față condițiilor dure din mediul exterior. Cu hidroizolarea corpului și tratamentul anti-UV, această tweetere poate fi folosită în siguranță în aer liber, fără teama de decolorare sau deteriorare în timp.

Versiunea "Kit" Cu Caracteristici Suplimentare: Hertz ST 25K NEO Kit vine cu o grilă din plasă metalică și un filtru transversal în linie inclus. Aceste caracteristici suplimentare completează experiența ta sonoră și îți oferă tot ce ai nevoie pentru un sunet optim.


NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 100 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 3k ÷ 10k

Sensibilitate dB SPL - 107

Dimensiune - 44 mm (1.8 inch)

Bobină Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet - Neodymium

Dom - Aluminiu

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Tweeter Auto Hertz SPL Show ST 25K NEO set componente, 44mm, 100W, 4Ω, 2 tweetere

Cod produs: 8018823133227
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Tweeterul Hertz ST 25K NEO este alegerea ideală pentru cei care caută o experiență auditivă de înaltă calitate. Setul conține grilă mecanică și filtru încruțișat Citeste mai mult
Precomandă
850 RON -10%
(945 RON)
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp