Performanță Excepțională, Dimensiuni Compacte: Cu un magnet puternic din neodim, Hertz ST 25A NEO demonstrează că performanța de vârf poate fi obținută într-un pachet compact. Această tweetere oferă sunet de înaltă calitate într-un design ușor și portabil.

Design Optimizat cu FEM: Metoda Elementelor Finite (FEM) a fost folosită pentru a crea un driver optimizat pentru performanțe superioare. Rezultatul este un sunet clar și detaliat care îți va îmbogăți experiența auditivă.

Bobină CCAR pentru Capacitate Termică de Excepție: Cu o bobină CCAR (Copper Clad Aluminium Ribbon), Hertz ST 25A NEO se remarcă prin capacitatea sa termică și mecanică excepțională. Această caracteristică îl pregătește pentru funcționare în cele mai dificile condiții.

Membrană Ușoară din Aluminiu: Membrana din aluminiu de înaltă calitate maximizează nivelul de presiune acustică (SPL) în cazul curentului ridicat, asigurând o reproducere sonoră autentică și captivantă.

Rezistență la Factorii de Mediu: Hertz ST 25A NEO a fost proiectată pentru a face față condițiilor dure din mediul exterior. Cu hidroizolarea corpului și tratamentul anti-UV, tweeterea poate fi folosită în siguranță în aer liber, fără teama de decolorare sau deteriorare în timp.


NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 100 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 3k ÷ 20k

Sensibilitate dB SPL - 107

Dimensiune - 44 mm (1.8 inch)

Bobină Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet - Neodymium

Dom - Aluminiu

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Tweeter Auto Hertz SPL Show ST 25A NEO set componente, 44mm, 100W, 4Ω, set 2 tweetere

Cod produs: 8018823132770
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Tweeterele Hertz ST 25A NEO sunt varianta perfectă dacă îți dorești calitate înaltă pentru sistemul audio al mașinii tale. Citeste mai mult
Stoc limitat
840 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp