Tweeterul C 26 OE este rezultatul unei tehnologii avansate, special concepută pentru a maximiza performanțele atunci când tweeterul este instalat în plasarea OEM-ului. Această caracteristică face tweeterul Hertz Cento C26 OE alegerea perfectă pentru îmbunătățirea sistemului audio OEM al mașinii tale.

 

Optimizare OEM: Cu o geometrie FEM, acest tweeter a fost proiectat pentru a se potrivi perfect în locația OEM a sistemului audio al mașinii tale. Astfel, vei obține cea mai bună performanță fără a necesita modificări semnificative ale mașinii.


Crossover Incorporat: C 26 OE este echipat cu un cablu care include un crossover incorporat. Acest crossover economisește spațiu și face upgrade-ul OEM mai simplu și mai eficient.


Sunet de Calitate: Cu tweeterul Hertz Cento C26 OE, vei experimenta un sunet clar și precis la frecvențele înalte. Fiecare notă muzicală va fi redată cu detalii uimitoare, oferindu-ți o experiență audio superioară.


Perfect pentru Upgrade-ul OEM: Dacă dorești să îmbunătățești sistemul audio OEM al mașinii tale, tweeterul C 26 OE este alegerea ideală. Îți permite să păstrezi aspectul și funcționalitatea originală a mașinii, în timp ce obțineți o calitate audio superioară.


Set de tweeter

Putere RMS: 120 W

Diametrul : 26 mm

Impendanta - 4 Ohm

Sensibilitate - 92 db

Raspuns in frecventa - 1.8k ÷ 22.5k

Magnet Tweeter - Neodymium

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Tweetere Auto Hertz Cento C 26 OE, set componente, 26 mm, 120W, 4Ω, 2 tweetere

Cod produs: 8018823132565
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Tweeter auto Hertz Cento C 26 OE cu ajutorul căruia vei obține un sunet de înaltă calitate în mașina ta, fără a face compromisuri asupra funcționalităților OEM. Citeste mai mult
Stoc limitat
266 RON -5%
(280 RON)
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp