Tweeter-ul Hertz audio MP 25.3, cu o cupă Tetolon și o bobină de voce de 25 mm, oferă un răspuns de frecvență liniar foarte larg. Datorită "Ductului de reglare centrală", poziționat în centrul circuitului magnetic neodymic puternic, este asigurată schimbarea aerului între camera de încărcare din spate , reglarea fină a acusticei până la perfecțiune. Frecvența de rezonanță foarte scăzută rezultată este de asemenea, funcțională pentru punctul de crossover al difuzorului, ridicând stadiul de sunet. Pachetul contine 2 tweetere.

1. Tetolon fiber soft dome, pentru o reproducere naturală și detaliată a nuanțelor muzicale.

2. Geometria “Center Tuning Duct” pentru o frecvență de rezonanță mai mică și o distorsiune armonică redusă.

3. Magnet de neodim, cu flux de înaltă densitate, optimizat pentru controlul maxim în timpul tranzitorilor dinamici de energie.

4. Bobină de voce mobilă răcită cu fero-fluide de 25 mm.

5. Camera din spate umplută cu un material de amortizare selectat și dimensionată pentru Fs inferior, pentru a asigura o rotire cu frecvență înaltă, amortizată, care permite punctul de trecere a frecvenței reduse.

6. Placă frontală cu geometrie optimizată FEM (Element de finite), pentru liniaritate ridicată în instalațiile în afara axei.

7. O gamă largă de accesorii de instalare, pentru o integrare ușoară OEM.

Putere maxima W - 120W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 1,4 ÷ 22,5k
Magnet Tweeter - Neodymium

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Lucian Tecan
25-01-2022 18:48:04
Montate pe bmw e60 cu sistem pentru 6 boxe se aude impecabil! S-a schimbat complet atmosfera in masina si nu zgarie urechea la piesele mai agresive. Isi merita banii!

Tweeter auto Hertz MP 25.3, set 44mm

Cod produs: MP 25.3
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Un sunet profesional cu înalte clare și bine definite este reprezentat prin tweetere auto HERTZ MP 25.3 din gama Mille! Proiectat la cele mai înalte standarde, tweeterele HERTZ reușesc să ofere un surplus de performanță acustică! Citeste mai mult
Stoc suficient
470 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp