Tweeterele auto HERTZ DIECI cu structura optimizată a tweeterului din neodymium oferă o eficiență ridicată și un răspuns liniar, cu frecvență extinsă, nemaiauzita în această categorie. Geometria optimizată a tweeterelor audio DT 24 are o lentilă acustică eficientă, foarte liniară, împreună cu o membrană PEI, selectată pentru rigiditatea ridicată și rezistența la căldură. Aceste soluții de design oferă cea mai bună amortizare cu un sunet liniar detaliat, chiar și la niveluri înalte SPL. Instalarea sa este universală grație brațelor furnizate, permițând atât aplicații de montare la suprafață, cât și aplicații de montaj în locul dedicat pentru tweetere.

Pachetul contine 2 tweetere.

Set de tweetere
Diametrul : 34 mm
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 94 db
Raspuns in frecventa - 3k ÷ 23k
Magnet Tweeter - Neodymium
Dom de mylar, magnet neodinium
Crosovere incluse (DX100)
Sistem de prindere inclus
putere RMS: 80 W
putere maxima: 180 W

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Cristescu Andrei
09-06-2021 10:06:01
Aceste difuzoare pentru sunete inalte iti ofera placerea de a asculta muzica ta preferata în masina la niste bani foarte putini. Eu am fost în cautarea unor tweetere mult timp care sa fie de calitate și la un pret comod, iar acum ca am gasit m-am simitit dator sa recomand mai departe.

Tweeter auto Hertz DT 24.3, set 34mm

Cod produs: DT 24.3
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Bucura-te de un echilibru liniar al frecventelor inalte in masina ta! Cele 2 tweetere auto HERTZ DT 24.3 sunt concepute pentru a reda claritatea vibratiilor vocale la performante extraordinare, fara sa fie conectate la sisteme suplimentare. Citeste mai mult
Stoc suficient
160 RON

Ai nevoie de consiliere?

Scrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp