AV 1.1 dispune de o membrană Tetolon foarte ușoară, care combină mătasea cu bumbacul și este tratată cu un brevet special pentru amortizare. Această membrană de excepție oferă o masă scăzută și un răspuns liber de rezonanțe până la frecvențe ultrasonice. Astfel, vei experimenta sunetul în cel mai pur și natural mod posibil.

Bobina sa CCAW (sârmă de aluminiu placată cu cupru) înfășurată pe un strat dublu este extrem de ușoară și compactă, oferind o eficiență maximă și sunet clar și dinamic. Vei simți fiecare detaliu al sunetului cu această bobină avansată.

Tweeter-ul AV 1.1 integrează o cameră de amortizare cu geometrie inelară și o zonă a magnetului care au fost proiectate cu mare atenție. Acest design avansat extinde răspunsul în frecvență la limite inferioare și reduce distorsiunea armonică. Rezultatul este un sunet clar, bogat în detalii și viu.

AV 1.1 este echipat cu un magnet de neodim de înaltă densitate pentru o eficiență remarcabilă și un sunet extrem de detaliat. Această caracteristică asigură că vei auzi fiecare nuanță și fiecare notă a muzicii în toată splendoarea sa.

Putere maxima W - 180W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 92 db
Raspuns in frecventa - 1,2k ÷ 22k
Magnet Tweeter - Neodymium

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Tweeter auto Audison Voce AV 1.1 set componente, 28mm, 180W, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823102995
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Tweeter-ul Audison Voce AV 1.1 este alegerea perfectă pentru cei care caută să aducă sunetul de calitate superioară în mașina lor. Citeste mai mult
Stoc suficient
646 RON-5%
(680 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp