Tweeterul TH 1.5 II Violino dispune de o bobină de voce CCAW cu un singur strat de 34 mm, care oferă o combinație unică de ușurință, stabilitate la frecvențe joase și o compresie minimă a sunetului. Cu un magnet personalizat de neodim N38 H-grade extrem de puternic, obții un răspuns dinamic excepțional și o distorsiune foarte scăzută în întreaga gamă de frecvențe. Acest tweeter este proiectat pentru a oferi performanțe superbe și pentru a reda sunetul într-un mod extrem de fidel.

 Audison a investit în cercetare și dezvoltare pentru a crea un tweeter de cea mai înaltă calitate. Domul de mătase naturală de 38 mm este rezultatul unor analize extinse ale materialului, scanări cu vibrometru laser și metode de analiză cu elemente finite. Răspunsul în frecvență este extins până la 26 kHz și este optimizat pentru instalare în afara axei, astfel încât să poți experimenta sunetul cu toate detaliile sale.

TH 1.5 II oferă două tipuri de încărcare electro-acustică - carcasa inferioară sau discul inferior. Acest lucru îți permite să configurezi tweeterul pentru cea mai înaltă performanță, dar și să-l integrezi ușor în mașină. Designul solid și metalic este construit exclusiv pentru Audison TH 1.5 II, cu plăci frontale optimize conform Metodei Elementelor Finite și spițe frontale care îmbunătățesc modelul de dispersie.

 Audison este dedicat calității și transparenței. Cu tehnologia Audison eID, poți urmări istoricul tweeterului TH 1.5 II de la etapa de fabricație până la tine, asigurându-te că primești un produs autentic și de cea mai înaltă calitate.

Putere Maximă - 200 W (Hi-Pass filtered @ 1,8kHz - 12 dB Oct.)

Impedanță - 6 Ω

Frecvență Hz - 800 ÷ 26k

Sensibilitate dB SPL - 92,5

Dimensiune - 38 mm

Bobină Ø - 34 mm

Magnet - Neodymium

Con - Tetolon

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Tweeter auto Audison Thesis TH 1.5 II Violino set componente, 38 mm, 200W, 6Ω, set 2 tweetere

Cod produs: 8018823121095
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Audison Thesis TH 1.5 II Violino este un tweeter extraordinar care redefinește standardele în materie de sunet auto. Cu o gamă de tehnologii de ultimă generație și un design meticulos conceput, acest tweeter oferă o experiență audio superioară în mașină. Citeste mai mult
Stoc limitat
4.200 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp