Cu o ambiție simplă, dar impresionantă, TH 3.0 II Voce a fost proiectat pentru a obține liniaritate extremă în redarea sunetului. Scopul a fost de a păstra și evidenția fiecare nuanță din semnalul audio, fără a adăuga sau ascunde nimic. Rezultatul este un sunet natural, fidel și curat care redă cu precizie toate detaliile muzicii.

 Cu un magnet personalizat de neodim N38 H-grade extrem de puternic, TH 3.0 II Voce oferă un control neegalat asupra grupului mobil. Acest lucru asigură că distorsiunea de intermodulație este redusă la minimum, chiar și la excursii de vârf, păstrând sunetul la calitatea sa maximă.

 Prin utilizarea simulărilor cu elemente finite (FEM), echipa de cercetare și dezvoltare Audison a optimizat punctul de rupere între con și surround. Rezultatul este un răspuns în frecvență ultra-liniar în intervalul mediu, care redă sunetele cu precizie și claritate.

Bobina de 30 mm CCAR (Copper Clad Aluminium Ribbon) generos înfășurată cu fir plat oferă TH 3.0 II Voce o excursie extraordinară și minimizează non-liniaritățile conului. Membrana TPX® Coneth 3 II Voce este realizată din TPX®, un material transparent care asigură liniaritatea răspunsului în frecvență și oferă un aspect distinctiv difuzorului.

Putere Maximă - 110W

Putere RMS - 55W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 110 ÷ 5700 Hz

Sensibilitate dB SPL - 85.6

Dimensiune - 70 mm

Bobină Ø - 30.5 mm

Magnet Woofer - SPECIAL NEODYMIUM N38H

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Thesis TH 3.0 II Voce set componente, 70 mm, 55W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823132534
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Audison Thesis TH 3.0 II Voce este dedicat iubitorilor de muzică care doresc o redare audio de înaltă calitate, cu toate nuanțele și detaliile muzicii lor preferate. Citeste mai mult
Stoc limitat
4.750 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp