Cu tweeterele sale cu dom de mătase de 0,75 inchi, difuzoarele C2-350x aduc la viață fiecare notă înaltă cu o claritate și detaliu remarcabile. Răspunsul lor extins și lin pe întreaga gamă de frecvențe înalte completează perfect experiența auditivă, oferindu-ți senzația că te afli în mijlocul muzicii.

 

Wooferele de 3,5 inchi ale sistemului C2-350x sunt adevărate opere de artă în designul woofer-ului. Conurile lor de polipropilenă umplute cu minerale și cadrele din oțel ștanțat asigură nu doar o excursie lungă, ci și o reproducere fidelă a basului mediu, oferind un sunet bogat și plin de viață.

 

Modelarea avansată a sistemelor Evolution C2 și experiența vastă în proiectarea woofer-ului de la JL Audio se regăsesc în fiecare detaliu al difuzoarelor C2-350x. Fiecare componentă este menită să creeze o simbioză perfectă între sunetul pur și designul ergonomic.

 

Tweeterul C2-350x, montat coaxial, este gândit să se integreze perfect în spatele grilajelor difuzoarelor din fabrică, asigurându-ți că vei păstra aspectul original al mașinii tale. Dimensiunea mică a tweeter-ului nu compromite în niciun fel performanța, ba chiar contribuie la un sunet cu prezență și impact.

Putere RMS W :25 

Putere maxima W :75

Impedanta : 4 Ohm

Sensibilitate :83 dB

Raspuns in frecventa : 130 Hz - 22 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C2-350X set coaxial 2 căi, 90mm, 25W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 699440996112
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Alege difuzoarele JL Audio C2-350x și adu-ți în mașina ta sunetul de înaltă calitate. Citeste mai mult
Precomandă
590 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp