Inginerii de la JL Audio au depus timpul si efortul necesar pentru a crea difuzoare cu un sunet fantastic si care sa se incadreze in deschideri ovale, si sa ofere performante echivalente sistemelor noastre de difuzoare rotunde de 6,5 inci (165 mm) ... garantat!

 

Sistemul C5-570 este prevazut cu doua woofere de 130mm, cu conuri si suspensii Kurt Müller si cadre din aliaj turnat. Designul wooferului beneficiaza de vasta experienta de proiectare a echpei JL Audio si de sistemele avansate de modelare.

 

Tweeterele de tip component C5 sunt construite cu cupole de matase de 0,75 inci care ofera un raspuns neted, extins, pe axa de pornire si oprire. Retelele crossover C5 sunt compacte si sunt construite cu componente premium, inclusiv condensatoarele Mylar® si inductoarele segmentate.

 

 

Tehnologii

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strâns, curat, articulat.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Cel mai bun sunet necesita conuri si suspensii facute la cele mai inalte standarde din lume.

 

Cupola de matase usoara si rapida promoveaza precizia de inalta frecventa.

Putere maxima W : 225W

 

Putere RMS W : 75W

 

Impedanta : 4 Ohm

 

Sensibilitate :90.5 dB

 

Raspuns in frecventa :48 Hz - 25 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C5 570 ,sistem 2 cai, 125 x 180mm, 75 RMS

Cod produs: 699440991025
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Set sistem 2 cai cu difuzoare Mid-bass si tweetere. Citeste mai mult
Precomandă
2.450 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp